Ktosik_Cosik
Zaciekawiona BB
Do 24lipca☺☺Ja tez, jeszcze tydzien.. a Ty ile jeszcze??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do 24lipca☺☺Ja tez, jeszcze tydzien.. a Ty ile jeszcze??
Ja kupiłam sporo rzeczy w lumpku , ale fakt umiem tam kupować. Wiem gdzie i kiedy pójść. Oczywiście najpierw oglądam z każdej możliwej strony , a potem decyduje. Przyznam,że połowę rzeczy mam używanych , ale na prawdę w dobrym stanie i szczerze może wydałam na to maks 70 zł. Wyśle kiedyś jakieś fotki.Body też w lumpie kupujecie?
Mi się wydaje że zależy kto gdzie do zakupów przyzwyczajony. Jeśli norma że do Lumpow chodzi to i dla dziecka tam coś znajdzie, a jak nie umie w takich miejscach- jak np ja to i dziecku niż nie kupi..
7 lat temu kupiłam synkowi kilka rzeczy na allegro i to była strata pieniędzy.. niby niedużych ale jednak. Mam też koleżankę co kompletuje takie wyprawki w Anglii i wystawia w Polsce - wtedy są te angielskie marki i tak wiem skąd są te ubranka to też bym dziecku nie kupiła.
Ale wiadomo każdy ma swój pomysł na życie i ma do tego prawo. Jeśli miałabym kupić używane to polskie marki od kogoś kto naprawdę na po swoim dziecku. To oczywiście moje zdanie.
Od stycznia jestem.Dziewczyny, czy wszystkie z Was juz na zwolnieniu lekarskim?
Do 24lipca[emoji5][emoji5]
Mi się udało kupić kilka rzeczy w ciucholandzie i szczerze mówiąc są to najładniejsze i bardzo oryginalne jezeli chodzi o wzor egzemplarze w garderobie mojej córki [emoji846] kupuje głównie pajacyki rozpinane od góry do dołu. Ubranka ze Smyka są gorszej jakości. Bawełna jest bardzo miękka, jakość nieprzeciętna a koszt za sztukę to czasami 5 zł. Ale fakt mamy u siebie bardzo duży sklep z odzieżą używana, 2 piętra wieszaków dla każdego i najlepiej chodzić na wyprzedaż - 30%, bo potem zostają same resztki.Body też w lumpie kupujecie?
Mi się wydaje że zależy kto gdzie do zakupów przyzwyczajony. Jeśli norma że do Lumpow chodzi to i dla dziecka tam coś znajdzie, a jak nie umie w takich miejscach- jak np ja to i dziecku niż nie kupi..
7 lat temu kupiłam synkowi kilka rzeczy na allegro i to była strata pieniędzy.. niby niedużych ale jednak. Mam też koleżankę co kompletuje takie wyprawki w Anglii i wystawia w Polsce - wtedy są te angielskie marki i tak wiem skąd są te ubranka to też bym dziecku nie kupiła.
Ale wiadomo każdy ma swój pomysł na życie i ma do tego prawo. Jeśli miałabym kupić używane to polskie marki od kogoś kto naprawdę na po swoim dziecku. To oczywiście moje zdanie.
Dziewczyny- od jakiegos 1-2 miesiecy mam obolale krocze i podbrzusze- przy wstawaniu, siadaniu, przekrecaniu sie i innych ruchach boli-czy to normalne czy zwiqzane ze skomplikowana szyjka? szyjka zamknieta ale skracajaca sie (27,4 tc byla 26mm, kolejne badanie za tydzien)...