Wiesz ja do tej pory miałam dosłownie kilka sztuk.. nawet z tymi smykowymi teraz wydaje mi się mało ale poki co basta.. najwyzej bede zamawiac outlety we wrzesniu...Jak przyjdzie paka to się pochwal... Ja już ubrań nie kupuje wiem że będzie nowa kolekcja ale i ona kiedyś zostanie przecenionia wtedy już z małym poszalejemy teraz mam już akurat i ewentualnie coś dokupie jak będę widziała w praktyce że pilne...... A mąż wrócił???
reklama
Tzn. ja nie chcę zeby wracał poki co sie ogarnal i pomaga na odległość mniejsza lub wieksza...Jak przyjdzie paka to się pochwal... Ja już ubrań nie kupuje wiem że będzie nowa kolekcja ale i ona kiedyś zostanie przecenionia wtedy już z małym poszalejemy teraz mam już akurat i ewentualnie coś dokupie jak będę widziała w praktyce że pilne...... A mąż wrócił???
D
Deleted member 180961
Gość
A mam taka zachcianke na mleko jezuu, taka miska cieplego mleka z platkami czekoladowymi, marze o niej wstretna cukrzyca, poszla ty won!
Mama7
Fanka BB :)
Ja to samo, doslownie kilka sztuk mam ze sklepu. szkoda mi teraz wydawac kupe kasy na ubranka, ktore nie wiadomo ile bedzie nosil i czy w ogole, bo chyba z tego co sie zapowiada bedzie spory chlopak. Jakbym miala wywalic kase na wyprawke w ktorej i tak nie pochodzi to bym sie zalamala
Jak podrosnie to wtedy bede kupowac nowe, ale w lumpie tez na pewno, bo mam swoje dwa ulubione i sprawdzone
Body też w lumpie kupujecie?
Mi się wydaje że zależy kto gdzie do zakupów przyzwyczajony. Jeśli norma że do Lumpow chodzi to i dla dziecka tam coś znajdzie, a jak nie umie w takich miejscach- jak np ja to i dziecku niż nie kupi..
7 lat temu kupiłam synkowi kilka rzeczy na allegro i to była strata pieniędzy.. niby niedużych ale jednak. Mam też koleżankę co kompletuje takie wyprawki w Anglii i wystawia w Polsce - wtedy są te angielskie marki i tak wiem skąd są te ubranka to też bym dziecku nie kupiła.
Ale wiadomo każdy ma swój pomysł na życie i ma do tego prawo. Jeśli miałabym kupić używane to polskie marki od kogoś kto naprawdę na po swoim dziecku. To oczywiście moje zdanie.
Ja myślałam jeszcze o tych zagranicznych stronach ale nie wiem co dojdzie i nie lubię płacić przed dostawą
jakich np?
Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Ja juz od lutego się obijamDziewczyny, czy wszystkie z Was juz na zwolnieniu lekarskim?
reklama
To może zapalenie pęcherza?Kurde. Zaczynam się trochę martwić... Pisałam Wam o tym bólu brzucha w nocy. Cały dzień mnie pobolewa i przypomina trochę skurcze... trochę "drapanie". Poza tym ciągle "posikuje" i młody chyba rzadziej się rusza... a dodatkowo teraz boli mnie pochwa... i sama już nie wiem. Nie chcę panikować ani kłaść się do szpitala... może to kwestia pogody... niestrawności jakiejś... zobaczę co z tego wyniknie... ech...
Ja od stycznia [emoji12] w tym roku kalendarzowym przepracowałam jedynie dwa dni.Ja juz od lutego się obijam