D
Deleted member 178444
Gość
Jest tylko jedna baza do tych fotelików potem na nią wepniesz kolejny fotelikA to nawet nie wiem o czym mówisz a baza nie wiem czy ma jakiś model?w sklepie mieli i pasowała do fotelika i auta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest tylko jedna baza do tych fotelików potem na nią wepniesz kolejny fotelikA to nawet nie wiem o czym mówisz a baza nie wiem czy ma jakiś model?w sklepie mieli i pasowała do fotelika i auta
A nie, teraz doczytalam, że masz Atona 5. To są różne bazy do wyboru. Masz na pasy i ISOFIX bazę?Jest tylko jedna baza do tych fotelików potem na nią wepniesz kolejny fotelik
StarAnia a co myslisz o foteliku z MaxiCosi CabrioFix z bazą oczywiscie.Jest tylko jedna baza do tych fotelików potem na nią wepniesz kolejny fotelik
Wiesz co, ostatnio ten fotelik był testowany 10 lat temu, jeszcze przy niższej prędkości testowej i że starym manekinem. Dostał wtedy 4* w ADAC. Obecnie MOZE dostałby 3*. Ale MOŻE. Ja osobiście bym nie kupiła i raczej nie polecała.StarAnia a co myslisz o foteliku z MaxiCosi CabrioFix z bazą oczywiscie.
Czy wystarczy taki fotelik?
Mam dziś to samo, wzięłam nospe ale dalej mnie boli z lewej strony i kluje coś w środku, jakby rozciąganie a mały jakby sie schował i cisza, czyzby skurcze braxtona... ObyKurde. Zaczynam się trochę martwić... Pisałam Wam o tym bólu brzucha w nocy. Cały dzień mnie pobolewa i przypomina trochę skurcze... trochę "drapanie". Poza tym ciągle "posikuje" i młody chyba rzadziej się rusza... a dodatkowo teraz boli mnie pochwa... i sama już nie wiem. Nie chcę panikować ani kłaść się do szpitala... może to kwestia pogody... niestrawności jakiejś... zobaczę co z tego wyniknie... ech...
Jeszcze nie mam dopiero będę kupować, ale tak, na to i na to będzie :-)A nie, teraz doczytalam, że masz Atona 5. To są różne bazy do wyboru. Masz na pasy i ISOFIX bazę?
A co sadzisz o atonie 5? Bo tez przymierzam sie do niegoA nie, teraz doczytalam, że masz Atona 5. To są różne bazy do wyboru. Masz na pasy i ISOFIX bazę?