reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tez wózek i fotelik zamierzam zamówić w lipcu po wypłacie, bo biorę adamexa massimo i cybexa aton m (chyba:D) i właśnie na wózek około 6-8 tygodni, ale ja z ostatnich wrześniowek, więc tak akurat :-) a nawet jeśli to ważniejszy dla mnie fotelik, a on szybciej będzie :-)

reklama
Jesli chodzi o wózki to zamówiłam Bebetto Torino. W sklepie mowili ze czas oczekiwania na tą firmę to ok 2 tygodnie a na Adamexa do nawet 2 miesiecy w tym okresie wakacyjnym.
Ja biorę Bebetto Tito i też mi w sklepie mówili, że 2 tyg. czas oczekiwania :)
Ja tez wózek i fotelik zamierzam zamówić w lipcu po wypłacie, bo biorę adamexa massimo i cybexa aton m (chyba:D) i właśnie na wózek około 6-8 tygodni, ale ja z ostatnich wrześniowek, więc tak akurat :-) a nawet jeśli to ważniejszy dla mnie fotelik, a on szybciej będzie :-)
Też biorę ten fotelik. A bierzesz z bazą?

Pytanie do tarczycowek: poltora tygodnia temu jak bylam w szpitalu zbadali mi poziom tsh, nie bylam na czczo, po przyjeciu tabletki rano wynik byl 1,4. W tym tygodniu mam kontrole u endo, a on wymaga badania tsh na czczo bez tabletki, wiec oznaczylam w laboratorium i tu mnie wynik zaskoczyl.. 0,7 ?! Czy to mozliwe zeby w tak krotkim czasie wynik tak skakal? Mniejsza wartosc bez tabletki niz tydzien temu po tabletce? Obstawiam raczej pomylke w laboratorium no i teraz nie wiem czy powtorzyc badanie, czy moze nagle z niedoczynnosci przejde w nadczynnosc :errr: ta ciaza to dla mnie jedna wielka zagadka

Nie kumam tych wartości bo jakieś takie niskie, ja mam z tych wyższych. Ale badania zawsze bez tabletek ale nie musi być na czczo

reklama
Do góry