reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A tu miki na 3d trze oczka i na normalnym profil

Załączniki

• 20180505_110703.jpg
    20180505_110703.jpg
    485,8 KB · Wyświetleń: 119
  • 20180505_112440.jpg
    20180505_112440.jpg
    533,8 KB · Wyświetleń: 121
Dobra to relacja.
Pani doktor tylko przytknęła aparat do brzucha i pyta czy chcemy wiedzieć bo ona już widzi.
Oczywiście że chcieliśmy.

Ale najpierw.
10 paluszków u rączek.
10 paluszków u nóżek.
Dwie nerki.
Cztery komory serduszka.
Podniebienie zrośnięte.
Kość nosowa jak trzeba.
Cudowne śliczne małe nóżki stopki jak malowane wierzgające jak trzeba. Kręgosłupek jak ta lala. Cudowności. Zakochaliśmy się po uszy.
Pod koniec badania maleństwo zaczęło trzeć oczy i ziewać układając się do snu.
A waga niespełna 400g. Tzn. w przybliżeniu. Szyjka 39mm. Łożysko wysoko i ma tylnej ścianie.
Pani pogratulowała Nam zdrowego ślicznego maluszka a ja przedstawiam Wam MIKOŁAJAZobacz załącznik 853658 Zobacz załącznik 853658

Cudownie :) i super, że wszystko Ok i zdrowy i w ogóle :) teraz możesz już być spokojna :)

A gdzie byłaś na tym usg?

Doczytalam was w koncu :)

@GoJ gratuluje synka!! :)

Co do poduszek to ja spie na C (motherhood) mam 176 wzrostu i jest super. Co więcej kupiłam też szwagierce na urodziny ona ma 182 i też bardzo zadowolona więc to chyba nie kwestia kształtu ale wielkości poduszki ;)

My wróciliśmy po majowce do domu o dziś dzień prania i rozpakowywania się.

Udanego weekendu dziewczyny!! ;)

Cudownie :) i super, że wszystko Ok i zdrowy i w ogóle :) teraz możesz już być spokojna :)

A gdzie byłaś na tym usg?
W BoraMed na Bora-Komorowskiego. Fajnie tam. Ja leżałam za parawanem więc i USG szyjki przy mężu. TV tak ustawiony że wszystko jak w kinie widzieliśmy. Pani doktor boska. No i powiedziała że przy tej różnicy wieku między dziećmi koniecznie szybko 4 muszę strzelić ;)

Goj , aby u Ciebie udała się dziewczynka :-)
A dziewczęta, które maja córki proszę o przepis :-D za 2 lata skorzystam :p
My dzisiaj o 15 na urodziny do bratanków mojego S , 3 lata i 7 lat:-) urodziny na działce, wiec zapowiada się grill, z którego mogę jeść tylko boczek ostatnimi czasy :D
A dzisiaj zaczynam 20 tydzień
19+1
Zobacz załącznik 853639
Śliczny brzusio :)

reklama
Do góry