Angelika89
Fanka BB :)
super, że wszystko w porządkuZakochaliśmy się po uszy.
Początkowo było mi przykro ale jak na 3D widzieliśmy jak trze oczy i ziewa to wpadliśmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super, że wszystko w porządkuZakochaliśmy się po uszy.
Początkowo było mi przykro ale jak na 3D widzieliśmy jak trze oczy i ziewa to wpadliśmy.
Też się cieszę. W ogóle świetna ta kobieta robiła USGsuper, że wszystko w porządku
Dobra to relacja.
Pani doktor tylko przytknęła aparat do brzucha i pyta czy chcemy wiedzieć bo ona już widzi.
Oczywiście że chcieliśmy.
Ale najpierw.
10 paluszków u rączek.
10 paluszków u nóżek.
Dwie nerki.
Cztery komory serduszka.
Podniebienie zrośnięte.
Kość nosowa jak trzeba.
Cudowne śliczne małe nóżki stopki jak malowane wierzgające jak trzeba. Kręgosłupek jak ta lala. Cudowności. Zakochaliśmy się po uszy.
Pod koniec badania maleństwo zaczęło trzeć oczy i ziewać układając się do snu.
A waga niespełna 400g. Tzn. w przybliżeniu. Szyjka 39mm. Łożysko wysoko i ma tylnej ścianie.
Pani pogratulowała Nam zdrowego ślicznego maluszka a ja przedstawiam Wam MIKOŁAJAZobacz załącznik 853658 Zobacz załącznik 853658
W BoraMed na Bora-Komorowskiego. Fajnie tam. Ja leżałam za parawanem więc i USG szyjki przy mężu. TV tak ustawiony że wszystko jak w kinie widzieliśmy. Pani doktor boska. No i powiedziała że przy tej różnicy wieku między dziećmi koniecznie szybko 4 muszę strzelićCudownie i super, że wszystko Ok i zdrowy i w ogóle teraz możesz już być spokojna
A gdzie byłaś na tym usg?
Śliczny brzusioGoj , aby u Ciebie udała się dziewczynka :-)
A dziewczęta, które maja córki proszę o przepis za 2 lata skorzystam
My dzisiaj o 15 na urodziny do bratanków mojego S , 3 lata i 7 lat:-) urodziny na działce, wiec zapowiada się grill, z którego mogę jeść tylko boczek ostatnimi czasy
A dzisiaj zaczynam 20 tydzień
19+1
Zobacz załącznik 853639
Zdjęcia fantastyczneA tu miki na 3d trze oczka i na normalnym profil