reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mieszkałam długoooo za długo .Straciłam tam dziecko przez ich naturalne podejście do ciąży...Mam porównanie teraz tu a tam .Tam to nawet moczu nie badali,szyjki a przecież może się skracać. Szkoda gadać chory kraj .Dlatego bądz czujna Kasiu wiesz,nie ufaj im za bardzo jeśli zauważysz że coś jest nie tak .
Jasne tylko że wszędzie można stracić ciążę nawet w Polsce nie raz słyszę w telewizji co się dzieje więc bądźmy dobrej myśli że wszystko zakończy się dobrze . W Polsce też nie ma żadnej gwarancji jest też wiele przypadków straty dziecka ale to jest dłuższy temat. Pozdrawiam

reklama
Coś mąż mówił że trzeba jeść banany bo będą czarne nie ma sprawy ale z opcją na gorąco z lodami i polane czekolada smakują najlepiej :tak::-) :);):D:p

Załączniki

• DSC_1537.JPG
    DSC_1537.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 91
26tc ciąży to późno na stratę współczuję bardzo,...... Jasne że co ma być to będzie, ale wiadomo wcześniejsze wykrycie podczas badań "czegoś" może się właśnie uratować dziecko albo uchronić przed stratą i nie mówię tu o wczesnej ciąży która każda z nas może poronic ja mysle tu o późniejszym etapie np skaracniu szyjki, wysokim ciśnieniu matki, odklejaniu łożyska itp dla mnie to jest nienormalne, że tam nie badają kobiet w ciąży.....

Ale pyszności [emoji7] ja niestety mogę o nich pomarzyć, więc się chociaż napatrzę [emoji16]
Nie możesz jeść bananów? Czy to przy diecie? Ja osobiście wolę arbuza, truskawki, jagody, maliny, banany są na ostatnim miejscu ale że w domu ich pełno to jem to co mam nie dopuszczam aby się zepsuly hi

Nie możesz jeść bananów? Czy to przy diecie? Ja osobiście wolę arbuza, truskawki, jagody, maliny, banany są na ostatnim miejscu ale że w domu ich pełno to jem to co mam nie dopuszczam aby się zepsuly hi
Nie mogę z powodu cukrzycy ciążowej. Same owoce mogę, ale tych polew i dodatków zazdraszczam [emoji849][emoji849][emoji849]

reklama
Do góry