reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja jak nie czuje ruchów z rana to wpadam w panikę, przesada no nie? :-)
A to Twoja pierwsza ciąża?
Ja pomimo tego, że wiem że mały ma jeszcze sporo miejsca i mogę nie czuć jego ruchów regularnie to też się martwię kiedy nie kopie przez jakiś czas . Myślę że to normalne :)

Ja
to się nie wypowiadam na temat badań bo ja żadnych nie miałam wykonywanych w Holandii więc pozostaje w milczeniu . Za 2 tygodnie idę na usg zajrzeć do mojej dzidzi ci u niej tutaj też wykonywane są 3 usg . Więc jakoś muszę sobie radzić a w ja 27 tygodniu mam zaplanowane usg 4d to będzie dopiero przeżycie . Tak poza tym to u nas super mala rusza sie jak szalona , od poniedziałku zaczynam urlop tygodniowy ale zostajemy tutaj na miejscu i zabieramy się za urządzenie pokoika dla Natali . Więc Polska w tym roku odpada na następny rok napewno już z małą do niej zawitam . [emoji16]

Kasiu a badają tam też Ci szyjkę. ? Nie chodzi mi o usg oczywiście ale o badanie na fotelu. ?

Niestety nie żadnych badań nie wykonują niestety a Ty też mieszkasz w Holandii?

Mieszkałam długoooo za długo .Straciłam tam dziecko przez ich naturalne podejście do ciąży...Mam porównanie teraz tu a tam .Tam to nawet moczu nie badali,szyjki a przecież może się skracać. Szkoda gadać chory kraj .Dlatego bądz czujna Kasiu wiesz,nie ufaj im za bardzo jeśli zauważysz że coś jest nie tak .

reklama
Mieszkałam długoooo za długo .Straciłam tam dziecko przez ich naturalne podejście do ciąży...Mam porównanie teraz tu a tam .Tam to nawet moczu nie badali,szyjki a przecież może się skracać. Szkoda gadać chory kraj .Dlatego bądz czujna Kasiu wiesz,nie ufaj im za bardzo jeśli zauważysz że coś jest nie tak .

Ale spokojnie nie chce Cię straszyć :)
Pisałaś że niedługo do Polski jedziesz tak, to idź tez tam do ginekologa .

Do góry