reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie w Radomiu, wczesniejsze dzieci rodzilam na Jozefowie, teraz chyba Tochtermana bo tam jest moja lekarka.
W sumie jeszcze sie zastanawiam.

reklama
czy któraś z was miała do tej pory opuchnięte kostki? ja wczoraj sporo jeździłam w samochodzie i dużo siedziałam z nogami w dole i na wieczór od wewnętrzne strony miałam opuchnięte, dzisiaj rano jak się obudziłam to już normalnie i ciśnienie też w normie

Witajcie. Czytałam na baby apps ze jak ciśnienie nie przekracza 140... to nie ma się czym obawiać po nocy po odpoczynku przechodzi ja jeszcze nie miałam tego jestem w 21 tyg ciąży ale po bolewa mnie w krzyżu
Przechodzi...o zapomniałam zapytać czy któraś z was miałam już robiona glukozę???? na czczo bo u mnie lekarz ani mru na ten temat a to moja druga ciaza....

Ostatnia edycja:
Witajcie. Czytałam na baby apps ze jak ciśnienie nie przekracza 140... to nie ma się czym obawiać po nocy po odpoczynku przechodzi ja jeszcze nie miałam tego jestem w 21 tyg ciąży ale po bolewa mnie w krzyżu
Przechodzi...o zapomniałam zapytać czy któraś z was miałam już robiona glukozę???? na czczo bo u mnie lekarz ani mru na ten temat a to moja druga ciaza....
Na czczo na początku ciąży, w 10. tyg, a krzywej jeszcze nie miałam, niby między 24 a 28. tyg. się robi, jeśli nie ma wskazań na wcześniejsze badania, tzn. jak na czczo wychodzi ok.

Ja na czczo miałam na samym początku w 8 tyg, a po obciążeniu jeszcze nie miałam robionej.

reklama
W pach pachwinach mowisz[emoji5]ja miałam ostatnio ale przeszli mi wiem ze jak się zbliża termin porodu to takie bóle występują ale jak to lekarz powiedział każda ciąża jest inna. Dziekuje dobrze tylko czasami mnie męczy ból w krzyżu

Do góry