KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ja też miałam na wizytach wysokie cisnienie zawsze i też musiałam mierzyć w domu i jest super nigdy powyżej 120 często mam 105/65 A w gabinecie to mam 140/85
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tak z ciśnieniem, że na początku wizyty mierzymy, to duże, a jak już jestem po badaniu i zobaczeniu, że z dzidzia wszystko okej, automatycznie spada i jest wszystko dobrze :-)
Ciśnienie idealne [emoji16] a sny to w ciąży różne są[emoji5] mi.to.jus sex się ani bez ustanku jestem.juz 5 miesiąc w celibacie no ale co się nie robi dla dzidzi jak miałabym zaszkodzić to i jeszcze 5 wytrzymam może pod koniec już będzie że mną lepiej i już będzie bez obaw .Co do ciśnienia najwyższe nawet w gabinecie miałam 120/75 moja norma to 114/70.
Może dlatego woecznie jestem zmęczona.
Dziś śniła mi się moja ciąża i wizyta u ginekologa. Zapytała mnie czy znam płeć bo musi wpisać w kartę. Powiedziałam jej syt. ona niby sprawdziła że dziewczynka ale poza tym śniły mi się siusiaki nawet u kobiet... Zakręcony sen. Bo śniłam też że wywróciłam się na lodzie i nie mogłam podnieść. Zbiłam żebro i zadek. Ale to może dlatego że jak się obudziłam pies mi spał na splocie...
Też bym chciała już. Ja właśnie zaczęłam 19 tydzien i mam.nadzieje ze już niedługoJa już też czuje ruchy i są mega śmieszne jak narazie. Poczułam je w 19 tygodniu i tego nie da się pomylić.
Ciśnienie idealne . Książkowe. A ja wiecznie zmęczona i/lub wściekła chodzę i teorie między bajki włożyć...Ciśnienie idealne [emoji16] a sny to w ciąży różne są[emoji5] mi.to.jus sex się ani bez ustanku jestem.juz 5 miesiąc w celibacie no ale co się nie robi dla dzidzi jak miałabym zaszkodzić to i jeszcze 5 wytrzymam może pod koniec już będzie że mną lepiej i już będzie bez obaw .
Będę Nam przypominała ye posty w okolicach 36tc jak zaczniemy narzekać na kopniaki.Też bym chciała już. Ja właśnie zaczęłam 19 tydzien i mam.nadzieje ze już niedługo