reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi też nie, ale z tego co czytałam to jeden lekarz na badaniu powiedział że coś nie tak jest z kością udowa że za krótka czy coś, to ten lekarz prowadzący powiedział z edziecko bd małe czy coś takiego i powiedział żeby nie robić dodatkowych badań. Masakra jakaś ...
Ja nie umiem znaleźć tego artykułu? ..mozesz mi link podesłać?

reklama
Z innej beczki. Dziewczyny jakie macie wyniki leukocytow i ciezar moczu? Mi z miesiaca na miesiac leukocyty rosną. Niby w normie bo norma opisana jest do 10 a ja na dzisiejszych badaniach mam 9,6 tylko to ca niby ogolne normy. Są jakieś inne dla ciężarówek? A cieżar moczu mam za niski. I juz nawet niższy niż norma.

Z innej beczki. Dziewczyny jakie macie wyniki leukocytow i ciezar moczu? Mi z miesiaca na miesiac leukocyty rosną. Niby w normie bo norma opisana jest do 10 a ja na dzisiejszych badaniach mam 9,6 tylko to ca niby ogolne normy. Są jakieś inne dla ciężarówek? A cieżar moczu mam za niski. I juz nawet niższy niż norma.
Hej chętne bym pomogła , ale ja ani razu nie miałam badania moczu . ..

U mnie ciężar moczu j leukocyty ok. Mi henatokryt idzie w dół i to bardzo.

Odnośnie jedzenia to pomidorowa i pierogi przerabiałam. Dzisiaj poszłam do teściowej A ona świeży szczypiorek że wsi ekologiczny przywiozła i tak mi zapachniało że od razu w domu pastę z jajek zrobiłam, a jutro szczawiowa planuje bo też teściowa robiła ale jeszcze trzeba było poczekać A ja na chwilę wpadłam. Wzięłam tylko słoik szczawiu siekanego. Dawno nie jadłam.

Cześć dziewczyny...my tydzień temu byłyśmy na połówkowym. Nina waży 400gram. Małą mnie tak kopie, że dziś mi się brzuch ruszał...aż jestem w szoku ze tak szybko...

Powiedzcie mi ile przybrałyście już w ciąży? ja jestem lekko przerażona plus 7kg a bardzo się pilnuje...

reklama
Marcia właśnie dziś był temat tycia tutaj.. ja 8-9 jestem w 21tyg. I tez sie pilnuje..
Dziewczyny z reguły mniej.. A jak badanie? Wszystko ok?

Do góry