Szkoda mi kasy... koło mnie taki "ujdzie w tłoku jak ciężarna ma chcice" kosztuje 14zeta sztuka a musialabym wziąć ze 3 bo dzieciaki po pil i stary by slinotoku dostal. a te pyszne i warte kasy mam 5km od domu najbliżej:-)No to kochana śmigaj już po jednego . Raz na rok nie zaszkodzi . [emoji12]
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Oj no to pozostaje Ci kanapka z szynka[emoji23] . Obejdziesz się smakiem.Szkoda mi kasy... koło mnie taki "ujdzie w tłoku jak ciężarna ma chcice" kosztuje 14zeta sztuka a musialabym wziąć ze 3 bo dzieciaki po pil i stary by slinotoku dostal. a te pyszne i warte kasy mam 5km od domu najbliżej:-)
RooibosGirl
Ja dzisiaj miałam smaka na najzwyczajniejszą w świecie pomidorową. Zrobiłam, zajadam i życie jest piękne
Zresztą już ta godzina że zostaje mi tylko pićku.... :-) jutro zaszaleję.Oj no to pozostaje Ci kanapka z szynka[emoji23] . Obejdziesz się smakiem.
Myśmy ostatnio gar pimidorówy zjedli za jednym posiedzeniem. Ale mój młodszy uwielbia i może nic poz tym nie jeść.Ja dzisiaj miałam smaka na najzwyczajniejszą w świecie pomidorową. Zrobiłam, zajadam i życie jest piękne
kasiaczek89pl
Ale Ci powiem że dobrego kebsa to bym pożarła jak Reksio szynkę... nie jadłam już z rok...
Ale takiego naprawdę dobrego
kasiaczek89pl
Ja to ze śmieciówki albo Mac albo Pizza ale zwyczajnie szkoda mi kasy zazwyczaj. KFC jadłam jakieś 3msc temu ale pali mnie zgaga teraz po nim a nie pikantnego nie tkne
No powiem ze od kiedy ciąża i więcej w domu to mniej wydaje i podoba mi się to. Czasem się zje obiad na mieście ale to jak bardzo brak czasu czy chęci na stanie przy garach. Zwłaszcza jak jestem sama z młodymi bo one mało jedzą to się opłaca jeszcze, ale jak już chłop w domu to sensowniej ugotować a i ja jestem wybredna i jest niewiele miejsc i rzeczy gdzie mi smakuje. Także to akurat na plus [emoji4]
ola-ska
Ja mam nieziemska ochotę na burgera ale takiego fajnego... No i w ten weekend jest zjazd foodtruckow w Opolu wiec w sobotę chce zahaczyć bo nd mam komunie syna
Wiec będzie szał
Ja dziś już zjadłam zupkę ogórkowa i popychała infyczkiem dobtego deser bo na spomotkaniu firmowym byłam. Teraz wracam z Warszawy i poprawie jeszcze jedna ogórkowa bo akurat w warsie serwują a ja uwielbiam! Czas na kolacje w końcu bo inaczej zjem podpowiecie a to będzie przed 22....
Teraz się modlę by stacji nie przegapic
Wiec będzie szał
Ja dziś już zjadłam zupkę ogórkowa i popychała infyczkiem dobtego deser bo na spomotkaniu firmowym byłam. Teraz wracam z Warszawy i poprawie jeszcze jedna ogórkowa bo akurat w warsie serwują a ja uwielbiam! Czas na kolacje w końcu bo inaczej zjem podpowiecie a to będzie przed 22....
reklama
KatarzynaCarmen
Jesteś Z Opola?Ja mam nieziemska ochotę na burgera ale takiego fajnego... No i w ten weekend jest zjazd foodtruckow w Opolu wiec w sobotę chce zahaczyć bo nd mam komunie syna
Wiec będzie szał