JoAnnA250694
Fanka BB :)
Hejo dziewczyny dawno mnie tu nie było, gratuluję nowym mamusiom które dołączyły oraz udanych wizyt [emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A byłaś już na polowkowych?
To co oni nie potrafią rozróżnić czy jak ....
Przecież już na tym etapie ciąży widać
Mi od razu potwierdzili dziewczynka a jak wychodzi ci w kalendarzu chińskim sprawdzałaś?
Tylko że jestem taka zestresowana już że boje się jechać autem. Jeszcze mam trochę zepsute i może mi stanąć tam i nie bd miała jak wrócić a 20 km ponad mam do szpitala.Chciałam to samo napisać
jakoś w 9-10 tygodniu dopadły mnie okropne bóle. Trzymałam się i byłam twarda dopóki nie obudziłam się w środku nocy, bo bolało mnie tak mocno, że aż się popłakałam. A ja naprawdę nie należę do tych płaczących nad sobą. Szybko umówiłam się do ginekologa. Po badaniu, usg i słowach lekarza, że to prawdopodobnie tylko rozciąganie się macicy i naprawdę nie muszę się stresować... ból zniknął.
Mam wrażenie, że sama siebie napędzałam, a stres potęgował to co czułam i zmieniał lekki ból w koszmar.
Jedź na izbę przyjęć, niech cię zbadają i powiedzą ci, że wszystko gra. Może Tobie też właśnie usłyszenie takich słów jest potrzebne, bo inaczej się nie uspokoisz?
Ten teraz lekarz mi się tłumaczył , że wtedy mogło być za wcześnie, to po co w ogole mówił :/
Nie...Nawet nie wiem co to takiego [emoji23]
Tak dzis
Ten teraz lekarz mi się tłumaczył , że wtedy mogło być za wcześnie, to po co w ogole mówił :/
Nie...Nawet nie wiem co to takiego [emoji23]
Wpisujesz kalendarz chiński sprawdzisz w tabelce twoj wiek w którym zostało poczęte i miesiac zobacz bo sama jestem ciekawa czy ci się sprawdzi
Wpisujesz kalendarz chiński sprawdzisz w tabelce twoj wiek w którym zostało poczęte i miesiac zobacz bo sama jestem ciekawa czy ci się sprawdzi