No..! Zastanawiam się co wybrać dębinę czy sosenkę...Zapalenie krtani? Współczuję... Już przy katarze zazwyczaj jest tragedia
reklama
b_dob
Fanka BB :)
hej dziewczyny,
trochę nadrobiłam zaległości w czytaniu cieszę się, że wyniki amniopunkcji wyszły ok.
Zazdroszczę, że tak dużo z Was zna już płeć...ja wciąż na domysłach bazuję może za 2 tygodnie poznam. U mnie dzisiaj 16+5 dni i wczoraj poczułam pierwsze 3 już delikatne kopniaczki bardzo delikatnie ale jestem pewna, że to właśnie to dzisiaj połaziłam po ciuchlandach trochę i trafiłam na same perełki jestem mega zadowolona, rzeczy z metkami z cenami w funtach za grosze i będzie na ciążowy brzuszek jak nic. Zahaczyłam jeszcze o sklep z antykami, upatrzyłam lustro a najlepiej to bym pół sklepu wyniosła ale przy okazji konto bym ogołociła do zera....by się mąż ucieszył mało mnie tu bo cały czas jestem w terenie, czuję się świetnie więc korzystam, remont mąż zaczął wcześniej więc kurz w domu i pył non stop bo robimy gładzie...masakra. Ogarniam ogród, potem z młodą wracam z placu zabaw bo po przedszkolu nadal pełna energii i ogarniam powoli dom, mop to mój najlepszy przyjaciel ostatnio ale cieszę się strasznie bo akurat szykujemy pokój dla naszej 6 latki więc razem z nią wybieram dodatki, mam chyba nawet większą frajdę niż ona z tego wszystkiego teraz ma być piękna pogoda więc pewnie zaś przyjdzie mi nadrabiać zaległości zdrówka dla Wszystkich.
trochę nadrobiłam zaległości w czytaniu cieszę się, że wyniki amniopunkcji wyszły ok.
Zazdroszczę, że tak dużo z Was zna już płeć...ja wciąż na domysłach bazuję może za 2 tygodnie poznam. U mnie dzisiaj 16+5 dni i wczoraj poczułam pierwsze 3 już delikatne kopniaczki bardzo delikatnie ale jestem pewna, że to właśnie to dzisiaj połaziłam po ciuchlandach trochę i trafiłam na same perełki jestem mega zadowolona, rzeczy z metkami z cenami w funtach za grosze i będzie na ciążowy brzuszek jak nic. Zahaczyłam jeszcze o sklep z antykami, upatrzyłam lustro a najlepiej to bym pół sklepu wyniosła ale przy okazji konto bym ogołociła do zera....by się mąż ucieszył mało mnie tu bo cały czas jestem w terenie, czuję się świetnie więc korzystam, remont mąż zaczął wcześniej więc kurz w domu i pył non stop bo robimy gładzie...masakra. Ogarniam ogród, potem z młodą wracam z placu zabaw bo po przedszkolu nadal pełna energii i ogarniam powoli dom, mop to mój najlepszy przyjaciel ostatnio ale cieszę się strasznie bo akurat szykujemy pokój dla naszej 6 latki więc razem z nią wybieram dodatki, mam chyba nawet większą frajdę niż ona z tego wszystkiego teraz ma być piękna pogoda więc pewnie zaś przyjdzie mi nadrabiać zaległości zdrówka dla Wszystkich.
beznikubopoco
Aktywna w BB
Mi posty wyświetlają się w złej kolejności.
Jeeej u mnie też pomieszanie z poplątaniem. Coś im się chyba sypnęło ze stroną.
beznikubopoco
Aktywna w BB
Dzięki Wam. Zatem się na ok. 21 umówię.
18grudzien
Ja biorę acard wręcz muszę kiedyś miałaś zkarzepice żył i jestem grubaDobrze, że popytałaś. Ja własnie taką dawkę miałam od samego początku (mimo, że nic się nie działo - ale jak mówiłam, to kwestia wcześniejszego poronienia). Potem po perypetiach zmniejszyłam do jednej tabletki i na niej wychodzę. Jeszcze z 1,5 tygodnia pobiorę i koniec. A któraś z Was bierze może Ac . ard? Bo u mnie to weszło do kompletu z Dupha. Wiem, że on jest średnio bezpieczny, ale bardzo często dawany w ciąży.
Myślicie, że na połówkowe iść w 21 czy 22 tc? W necie różnie piszą, a ja doczekać się nie mogę. Dlatego pytam o sugestię
Hej, chcialabym sie dolaczyc ja na polowkowe ide w 21tc, na razie mam sporo komplikacji, i dopiero na najblizszej wizycie dowiem sie czy wszystko dalej ok.
Troche o mnie- bardzo dligo sie staralismy i dmucham na ciaze jak sie tylko da, niestety praktycznie caly leze albo teoche siedze.
Troche o mnie- bardzo dligo sie staralismy i dmucham na ciaze jak sie tylko da, niestety praktycznie caly leze albo teoche siedze.
Myszawa
WitajHej, chcialabym sie dolaczyc ja na polowkowe ide w 21tc, na razie mam sporo komplikacji, i dopiero na najblizszej wizycie dowiem sie czy wszystko dalej ok.
Będzie dobrze!
zanciak
Ja się na połówkowe zapisałam na 20+3. Mam jakieś dziwne sny, co jakiś czas mi się coś dziwnego śni heh. Mam pytanie jakie witaminy bierzecie? Bo ja nadal biorę kwas foliowy, ale chyba powinnam zamienić go na witaminy bo już zaczęłam 17 tv, a wizyta u lekarza w poniedziałek
Myszawa
Biorę femi.bion natal 2, warto witaminy zamawiać z intetnecie, te np. W aptekach 15 zl droższe. Sama je sobie wybrałam po składzie w aptece, ale duzo osób poleca Pre.gna PlusJa się na połówkowe zapisałam na 20+3. Mam jakieś dziwne sny, co jakiś czas mi się coś dziwnego śni heh. Mam pytanie jakie witaminy bierzecie? Bo ja nadal biorę kwas foliowy, ale chyba powinnam zamienić go na witaminy bo już zaczęłam 17 tv, a wizyta u lekarza w poniedziałek
reklama