zanciak
Fanka BB :)
Ja nie widzęA teraz test mojego suwaczka. Widać ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzęA teraz test mojego suwaczka. Widać ?
Mam nadzieję że bd miała planowana cesarkę. Więc raczej termin powinnam znać, no chyba że coś wcześniej się zadzieje.
Wy tak tydzień myślicie. A ja mojemu kazałam chociaż z miesiąc ze mną być bo boje się że SB z dwójką sama nie poradzę jeszcze po cesarce. Mam nadzieję z uda się żeby miał prawie miesiąc wolnego. Bo jakoś czarno to widzę, ale może panikuje
A teraz test mojego suwaczka. Widać ?
A to nie jest tak że daje mi np. 2 tyg. Przed terminem jakieś skierowanie? Bo pytałam go to ma mi dać skierowanie ale co zrobi ostatecznie to się okaże mam nadzieję ze mu się nie odwodzi bo nie chce naturalnie rodzić, albo że np. zacznie się cała akcja i bd mnie zmuszać. Jakaś traumę bym chyba przeżyła.Przy cesarce bedzies wiedziala kiedy masz sie stawic do szpitala. To juz przy koncu prawie Ci lekarz powie ze wtedy i wtedy bedzie CC
A to nie jest tak że daje mi np. 2 tyg. Przed terminem jakieś skierowanie? Bo pytałam go to ma mi dać skierowanie ale co zrobi ostatecznie to się okaże mam nadzieję ze mu się nie odwodzi bo nie chce naturalnie rodzić, albo że np. zacznie się cała akcja i bd mnie zmuszać. Jakaś traumę bym chyba przeżyła.
Mój prowadzący lekarz jest ordynatorem w szpitalu więc raczej on mi ustali termin. A cesarkę mam mieć tylko z powodu że pierwszy poród miałam przez CC i mam nadzieję ze mi da to skierowanie, bo to w sumie nie jest konieczne, ale wolę rodzić tak jak wcześniej.Wiesz co. Skierowanie dostaniesz na bank. Ale nie wiem jak to jest z tym terminem. Kolezanka jak miala to albo jechala ustalać do szpitala albo z prowadzacym ustalila.
malo lekarzy decyduje sie na porod SN jezeli byla cesarka już. Jest za duze ryzyko ze moze sie blizna rozejsc. Malo który lekarz bedzie ryzykowal komplikacje. Wiec jestem pewna ze bedziesz miala CCMój prowadzący lekarz jest ordynatorem w szpitalu więc raczej on mi ustali termin. A cesarkę mam mieć tylko z powodu że pierwszy poród miałam przez CC i mam nadzieję ze mi da to skierowanie, bo to w sumie nie jest konieczne, ale wolę rodzić tak jak wcześniej.
Mam taką nadzieje, zresztą powiedział że on bd brał moje zdanie pod uwagę, mam nadzieję że się to nie zmieni. Bo już na pierwszej wizycie mówiłam że chce CC.malo lekarzy decyduje sie na porod SN jezeli byla cesarka już. Jest za duze ryzyko ze moze sie blizna rozejsc. Malo który lekarz bedzie ryzykowal komplikacje. Wiec jestem pewna ze bedziesz miala CC