reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To współczuję. Już się chce słoneczka i ciepła. U mnie dzisiaj też słoneczko od samego rana aż sie buzia sama śmieje:-)

No ja po niedzielnych nagłych dużych opadach i nerwach z tym związanych , śmiało wołam : zimo wy....:) ale dziś chyba nie lepiej znów pada śnieg i -7 . I mam nadzieje ze młode ze szkoły odbierze tata a ja nie będę musiała wychodzić bo mi się nie uśmiecha. A tak było pięknie w tamtym tyg w poniedziałek się opalałam a teraz taka kicha, jedyny plus ze mąż budowlaniec ma trochę przestój i w końcu mamy trochę czasu pobyć razem

reklama
No ja po niedzielnych nagłych dużych opadach i nerwach z tym związanych , śmiało wołam : zimo wy....:) ale dziś chyba nie lepiej znów pada śnieg i -7 . I mam nadzieje ze młode ze szkoły odbierze tata a ja nie będę musiała wychodzić bo mi się nie uśmiecha. A tak było pięknie w tamtym tyg w poniedziałek się opalałam a teraz taka kicha, jedyny plus ze mąż budowlaniec ma trochę przestój i w końcu mamy trochę czasu pobyć razem
To faktycznie jakiś przynajmniej jeden plus z tego zimna masz :-) A jeśli to nie tajemnica to skąd jesteś że u Ciebie jeszcze śnieg pada :-)

W okolicach 10 tyg a później 21-26 tydz z obciążeniem czyli piciem tego okropnie słodkiego. Przynajmniej tak wyczytałam i tak kojarzę z poprzednich ciąż
Super dziekuje za informację!;)
Dziewczuny tez macietakie uczucie jak ja 'kiedy siadam na krzesle mam takie uczucie jakby macica sie wtedy rozchodzila na boki i jakby mial mi peknac brzuch...

Ja aż takiego uczucia nie mam, ale ostatnie dwa dni czuje po lewej stronie brzucha że coś się rozciąga. W sumie na zmianę z pachwinami odczuwam takie rozciąganie .

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zimno i śnieg, zmarzłam strasznie rano bo auto mi bardzo zamarzło i musiałam pójść do przedszkola z małą.. mam nadzieję że bd już ta wiosna bo mam dość

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jeszcze nic nie kupuje. Gdzies kolo maja-czerwca zaczne cos sie rozgladac i kupować. :) jakoś mnie nie ciągnie do zakupów.
Mam podobnie. Dostałam kilka ubranek głównie dziewczynkowych i leżą. Rozgladam sie bardziej za drozszymi rzeczami jak wózek łóżko fotelik i czekam na okazje

reklama
Do góry