reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kupujecie już jakieś rzeczy dla dzidziusia? Bo ja jeszcze nic nie zaczelam, myślę że mam czas ale nie wiem w sumie może pora zacząć się powoli rozglądać?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze nic nie kupuję. Jakieś drobiazgi zacznę może w maju. Na większe zakupy wybieramy się z P w czerwcu.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jeszcze nic nie kupuje. Gdzies kolo maja-czerwca zaczne cos sie rozgladac i kupować. :) jakoś mnie nie ciągnie do zakupów.

Widze ze chyba poki co przewaga chlopcow? :) u mnie na prenatalnych w 12+6 nie bylo nic widac. A jak zapytalam swojego gin na wizycie w 14+5 to niby juz cos bylo widac ale lekarz nie byl pewny w kazdym razie zapytal czy powiedziec a ja spanikowalam i stwierdzilam ze jeszcze noe chce wiedziec :D nast wizyte mam zaraz po swietach we wtorek to bedzie juz 17+5 to juz sie dowiem..ale szczerze z racji tego ze to moje pierwsze dziecko, plec mi obojetna. Byle bylo dobrze do samego konca.. Bo w sumie zadnych mdlosci nigdy nie mialam,zero objawow az strach :D a co do kupowania rzeczy to ja tez nawet o tym nie mysle jeszcze..:)

Ja tez jeszcze zero zakupów, czekam na okolice czerwca z pierwszymi zakupami choc moze hak poznam płeć to coś mnie juz skusi jak siebie znam:-D ja namietnie ogladam wozki, bylam zdecydowana na navingtona ale mialam okazje ogladnac dokladnie i skladanie go jest mega zajmujace a ja potrzebuje czegos cos szybko wpakuje do auta wiec po owilam poszukiwania....dzisiaj dopadl mnie epizod z biegunką...dostalam takich bolesci zoladka ze myslalam ze sie wykoncze a potem kto pierwszy do łazienki i gonienie co chwilę, dzwonilam do lekarki bo spanikowalam trochę, zazylam leki i juz lepiej...nikomu nie zyczę.

Ja o zakupach nie myślę. W sumie nawet nie wiem co trzeba mieć za bardzo. Koło wakacji ogarnę temat bardziej.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jeszcze zero zakupów, czekam na okolice czerwca z pierwszymi zakupami choc moze hak poznam płeć to coś mnie juz skusi jak siebie znam:-D ja namietnie ogladam wozki, bylam zdecydowana na navingtona ale mialam okazje ogladnac dokladnie i skladanie go jest mega zajmujace a ja potrzebuje czegos cos szybko wpakuje do auta wiec po owilam poszukiwania....dzisiaj dopadl mnie epizod z biegunką...dostalam takich bolesci zoladka ze myslalam ze sie wykoncze a potem kto pierwszy do łazienki i gonienie co chwilę, dzwonilam do lekarki bo spanikowalam trochę, zazylam leki i juz lepiej...nikomu nie zyczę.
Oj ja też wózki oglądam A mi znowu podoba się tako junama. Fajne że jest nie z materiału a z Eko skóry. Oj współczuję ja miałam jakiś tydzień temu. Mi przeszło po jednym dniu bez leków. Ale wiem co przechodzisz.

reklama
Do góry