reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.
Pamietam ze miałam takie bole z corka ale chyba pozniej sie zaczely niz obecnie:confused:

reklama
Tak u mnie; (

c55f0dw4ay49a7ki.png

Dziewczyny czy u ktorejs z was wystepuje bol pachwin podczas niektorych czynności typu przewrot na łóżku, wysiadanie z samochodu, wchodzenie po schodzach.
Pamietam ze miałam takie bole z corka ale chyba pozniej sie zaczely niz obecnie:confused:
Ja mam takie jakby ukłucia połączone z ciagnieciem właśnie w takich sytuacjach albo podczas np przyciągania się w łóżku ale to podobno nic złego.

Miałam takie bóle w drugiej ciąży alr na późniejszym etapie. Ostatnio delikatnie mnie bolało po dłuższych zakupach, teraz głównie leżę to nie czuje

Ja również mam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczynki.
Dawno mnie nie było, ach.... Człowiek taki zalatany, że nie ma na nic czasu a potem zasypiam nawet nie wiem kiedy.
Widziałam dzidzięw poniedziałek, lekarz powiedział, ze starsznie ruchliwe to moje dziecię:D:D:D
Spróbuję choć troszkę podczytac co u Was;)

reklama
Do góry