reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja dziś sobie zamówiłam i będę szukac , teraz miesiąc wizyty nie miałam i powoli już fiksowalam.
Też jestem na tym etapie że ciągle boje się cieszyć. Musiałam kupić już ciążowe getry i tak się bałam że może za wcześnie.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś sobie zamówiłam i będę szukac , teraz miesiąc wizyty nie miałam i powoli już fiksowalam.
Też jestem na tym etapie że ciągle boje się cieszyć. Musiałam kupić już ciążowe getry i tak się bałam że może za wcześnie.

No to ja też się tak bałam i cały dzień chodziłam w swoich obcisłych legginsach tak mnie brzuch bolał że popukałam się w czoło i mówię głupia Asia [emoji12] w ten sam dzień zamówiłam sukienkę ciążowa [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem Cię. Ja dłużej niż dwa tyg bez wizyty nie jestem, ale moje pierwsze ciąże prawie 10 lat temu z kilkoma wizytami i trzema usg dają mi świadomość tego ze człowiek jest ciekawy i martwi się co tam w środku :) kurczę nie wiem skąd mamy takie poglądy ja odkładam ciagle chwile pierwszych zakupów czy choćby pochwalenia się większemu gronu niż mąż, dwie siostry i przyjaciółka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie ja tez inaczej niż „on” nie mówię i nie myśle, chciałabym synka bo mam dwie córki a wiecej raczej nie będzie , ale najważniejsze żeby było zdrowe :) powiem ze u mnie tyle się działo ze jakoś nie myślałam o takich rzeczach jak detektor, w sumie to o ciąży wie mało kto, ale może pora zacząć myśleć o tym i mimo wszystko cieszyć się

Pewnie że się cieszyć. U mnie od początku radość 5 lat się staraliśmy to moja pierwsza ciąża. A detektor moim zdaniem dobry gadżet zawsze będzie można się trochę uspokoić jak się serduszka posłucha

Pewnie że się cieszyć. U mnie od początku radość 5 lat się staraliśmy to moja pierwsza ciąża. A detektor moim zdaniem dobry gadżet zawsze będzie można się trochę uspokoić jak się serduszka posłucha

Domyślam się ze po takim czasie starań to radość jest ogromna

Super, że w końcu się udało! Mam kumpelę, która z mężem stara się też już 5 lat, opowiem jej o Tobie, bo ona biedna już straciła nadzieję...

Super, że w końcu się udało! Mam kumpelę, która z mężem stara się też już 5 lat, opowiem jej o Tobie, bo ona biedna już straciła nadzieję...
Skoro tak to niech poczyta sobie o leku ovarin jest bez recepty kuracja 3 miesiące. Ostatni lekarz mi kazał je brać i się udało.

reklama
Do góry