kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , jestem nowa . Termin na 13 września, mam nadzieje zacząć ciekawa przygodę z waszym forum. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ja nie mam na płycie wszystko do ręki [emoji4]Tak 3D, dostalam trzy zdjecia takie do reki a reszte mam na płycie
gratulacje ! Ja mam termin na 13Witam, po długim okresie bezdzietności mamy swój Bożonarodzeniowy cud.
Termin porodu mamy na 12 Września
Wczoraj byliśmy na badaniu prenatalnym, które wyszło bardzo dobrze.
Jestem prze szczęśliwa, ledwo mogę w to uwierzyć.
Bączek ma już 6,65 cm.
Hej dziewczyny ja po wizycie mały :-) urósł juz 4,5. Serduszko jak dzwon. Na razie jednak lozysko brzeźnie przodujace, mam nadzieje ze się zmieni. Za tydzień genetyczne.
No tu też niby powiedziała że to się oczywiście zmienić można. Ja wczesniej spore plamienia miałam i leki biorę ale do tej pory nie wiadomo od czego czy odnośnie łożyska czy od krwiaka czy od torbieli. Nikt nic nie wie. U mnie i jeden i drugi mówi żeby dalej na siebie uważać no i seks dalej zabronionyHej , ja mam napisane ze dochodzące brzegiem do ujścia wewnętrznego , moja pani doktor mówi ze w tych tygodniach 2/3 ciężarnych tak ma . Po 20 tyg się dopiero cokolwiek o tym myśli jeżeli nadal jest taka sytuacja, aczkolwiek w szpitalu inna lekarka na usg mnie tak nastraszyla ze trzy dni leżałam plackiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tu też niby powiedziała że to się oczywiście zmienić można. Ja wczesniej spore olśnienia miałam i leki biorę ale do tej pory nie wiadomo od czego czy odnośnie łożyska czy od krwiaka czy od torbieli. Nikt nic nie wie. U mnie i jeden i drugi mówi żeby dalej na siebie uważać no i seks dalej zabroniony
To mamy identyczną sytuację. Ja też duphaston, luteine, magnez i nospe jeszcze mam. Ja w 6 tygodniu byłam pierwszy raz i od tamtej pory zakaz :-)Też miałam na początku krwiaka (7 tyg) ale znikł , torbiel na jajniku nadal się utrzymuje i w sumie z całych trzech mc mogłam współżyć i w miarę normalnie funkcjonować 2 tyg bo ciagle coś :/ no i to łożysko niby moja lekarka mówi ze nic się nie dzieje ale na koniec kazała się „ grzecznie prowadzić” biorę duphaston luteinę i magnez.
To mamy identyczną sytuację. Ja też duphaston, luteine, magnez i nospe jeszcze mam. Ja w 6 tygodniu byłam pierwszy raz i od tamtej pory zakaz :-)
Nospe tez biorę w razie „w”, kiedy krwiak znikł miałam mini plamienie ale skończyło się szpitalem, potem dwukrotnie ale dosłownie takie jednorazowe to już tylko wizyta u gin, potem był spokój a teraz temat tego łożyska i tej torbieli na jajniku która wyglada nieciekawie [emoji53] tak czy inaczej zawsze to raźniej jak jest ktoś w podobnej sytuacji