reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

poczytalam na forach interpretacje zbliżona do moich wyników i ofc zaczely mi się czarne mysli a co jesli bedzie cos. Nie potrzebnie mąż mi dal kopertę.
:crazy:No niestety w większości z nas tutaj czyta te durne stare fora z wujka google...mój maz powiedział ze mi internet odlaczy...Ja dzisiaj tez niestety naczytalam sie na tematu bólu krzyży:crazy: ....
No ale po rozmowie z mezem uznałam ze skoro nic złego sie nie dzieje więcej to nie bede panikowac. Jutro jeszcze zadzwonię do mojego doktora bo dzisiaj nie odbiera:sorry: i mu powiem o co chodzi.
A Ciebie proszę poczekaj na rozmowe z lekarzem i postaraj się nie zamartwiac. Te badania to sa tylko statystyki.
A badania prenatalne ok wyszly?

reklama
Jutro mam właśnie pierwsze i mam przyjść z wynikiem i odrazu mi obliczy wszystko. Sam mi doktor mowil zeby nie szukac czasem po Internecie bo cuda na kiju znajde. I chyba znalazlam. :) Z jednej strony sie ciesze ze robilam badania w piatek i dzis wynik dostalam a jutro wizyta. Tylko 24 h czekania.

Jutro mam właśnie pierwsze i mam przyjść z wynikiem i odrazu mi obliczy wszystko. Sam mi doktor mowil zeby nie szukac czasem po Internecie bo cuda na kiju znajde. I chyba znalazlam. :) Z jednej strony sie ciesze ze robilam badania w piatek i dzis wynik dostalam a jutro wizyta. Tylko 24 h czekania.
Napewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki:)

Cześć wszystkim! Od jakiegoś czasu Was obserwuję, ale z wpisem wstrzymywałam się, bo moja druga ciąża skończyła się przedwcześnie niepowodzeniem. Jestem mamą jednego dziecka i teraz spodziewam się 15 września kolejnego. To moja 3 ciąża. Dzisiaj byłam na usg prenatalnym i znam już płeć. A jak u Was? Jak się czujecie obecnie? Ja właśnie dziś kończę pierwszy trymestr. Jak zawsze w ciąży nie mam żadnych objawów poza tkliwością piersi i odrzutem od mięsa i jajek. Pozdrawiam Was i wspieram myślami.

Cześć wszystkim! Od jakiegoś czasu Was obserwuję, ale z wpisem wstrzymywałam się, bo moja druga ciąża skończyła się przedwcześnie niepowodzeniem. Jestem mamą jednego dziecka i teraz spodziewam się 15 września kolejnego. To moja 3 ciąża. Dzisiaj byłam na usg prenatalnym i znam już płeć. A jak u Was? Jak się czujecie obecnie? Ja właśnie dziś kończę pierwszy trymestr. Jak zawsze w ciąży nie mam żadnych objawów poza tkliwością piersi i odrzutem od mięsa i jajek. Pozdrawiam Was i wspieram myślami.

Witamy :) tym razem na pewno wszystko będzie dobrze!! A jaka płeć? :)

Póki co nie zdradzę, bo jestem w szoku ;-). Jak potwierdzi się na drugim usg, to na pewno dam znać. W każdym razie i my i lekarz widzieliśmy. Jeśli się potwierdzi, to będziemy mieć parkę w domu.

reklama
Pewnie coś w tym jest. Dla mnie ta płeć to szok, chociaż mogłam się spodziewać po symptomach ;-). Dosyć wcześnie w tej ciąży udało się ustalić, ale ja poszłam specjalnie do innego lekarza, który ma super opinię w mieście i wszyscy mówią, że on akurat potrafi bardzo wcześnie ocenić. Z resztą jego sprzęt na to pozwala - sama widziałam. Ciekawa jestem jak inne dziewczyny. Bo wszystkie jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie.

Do góry