Siwajoa
Fanka BB :)
Super dzięki.Oki zapytam od razu dam znac trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok z malenstwem
Będę trzymać mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super dzięki.Oki zapytam od razu dam znac trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok z malenstwem
Wszystkie dzieci z tego co czytam na wizytach szaleją...a moje dziecię w piątek na wizycie... spało w najlepsze. Dopiero jak doktor delikatnie nim poruszał to sie obudził i machal rączkami i nóżkamiHej ja wizytę 4 dni temu miałam i pierwszy raz widziałam jak mały szaleje. Rękami i nogami machal jakby chciał pokazać że tak tak jestem :-) ogólnie termin miałam mieć na 20.09 A wyszło że chyba 23.09 ale jeszcze zobaczymy :-) w środę kolejna wizyta więc może będzie dokładniej wiadomo :-)
Hej ja wizytę 4 dni temu miałam i pierwszy raz widziałam jak mały szaleje. Rękami i nogami machal jakby chciał pokazać że tak tak jestem :-) ogólnie termin miałam mieć na 20.09 A wyszło że chyba 23.09 ale jeszcze zobaczymy :-) w środę kolejna wizyta więc może będzie dokładniej wiadomo :-)
O juz mam.
Moje 55 mm drugie szczęście.
Doktor chyba cos widział ale mowi ze poczekamy jeszcze do następnej wizyty. A ponieważ chodzę do tego samego co w 1 ciąży( prywatnie) i to on wlaśnie w pierwszej ciąży powiedział na początku ze córcia jest chłopcem to teraz pewnie nie chce mieszać...No cudne
Mówili już coś o płci?
Wszystkie dzieci z tego co czytam na wizytach szaleją...a moje dziecię w piątek na wizycie... spało w najlepsze. Dopiero jak doktor delikatnie nim poruszał to sie obudził i machal rączkami i nóżkami