G
gosc 15
Gość
Dziewczyny co ile macie wizyte ?
Ja z racji krwiaka co 2 tygodnie ale zaczyna sie zmniejszać więc mam nadzieję ze przejdę w tryb co miesiac prywatnie więc jeszcze bardziej boli portfel.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co ile macie wizyte ?
Tez mi sie wydawało ze prędzej w większości widać dziewczynki ale nie bede dyskutowaćJak chłopcy?mi właśnie na USG pren. Powiedział gin że na tym etapie 12tydzien większość wygląda jak dziewczynkii że nie będzie nic mówić apropo plci
Chodzę prywatnie co miesiąc.Dziewczyny co ile macie wizyte ?
O zaszalalas...... temat fajny [emoji4] i kontrowersyjnyDziewczynki czy chłopcy?
Po prostu narządy są bardzo podobne a chodzi o kąt, pod jakim są ułożone i można poznać w przekroju (chyba złe słowo ) poprzecznym. Więc nie neguje słów lekarza co do płci jedynie jak lekarz ocenia na podstawie widoku na krocze, to może się pomylićO zaszalalas...... temat fajny [emoji4] i kontrowersyjny
Ja chodzę ale to jest ten sam lekarz co prywatnie chodzę mam jedną założona na NFZ.Po skierowana na badania chodzę na NFZ bo bym zbankrutowała bo są nie które bardzo drogie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum
Oj tak...
To nic dziwnego że gin na prenatalnych stwierdziła że ona na tak wczesnym etapie częściej obstawia chłopców. Jak spojrzałam i nie przeczytałam opisu to obstawiałam chłopaka w obu przypadkachDziewczynki czy chłopcy?