JoAnnA250694
Fanka BB :)
Gratuluję[emoji4][emoji7]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję[emoji4][emoji7]
Mialam tak przez jakiś okres. Wymiotowalam po kazdym śniadaniu i obiedzie. Na szczescie juz mi przeszłoDziewczyny czy wy też wymiotujecie? Ja od tygodnia codziennie po parę razy. Dziś to już masakra... co zjem to zwrócę. Martwię się czy to takie normalne ???
Cały czas mi niedobrze..
Co robić??
Dziewczyny czy wy też wymiotujecie? Ja od tygodnia codziennie po parę razy. Dziś to już masakra... co zjem to zwrócę. Martwię się czy to takie normalne ???
Cały czas mi niedobrze..
Co robić??
Niektóre dziewczyny tak przechodzą nic tylko się cieszyć, ja strasznie wymiotowałam i powiem że jest to okropnie męczące trzy tygodnie prawie przeleżałamDziewczny
Duże piszecie o uciążliwych dolegliwościach w ciąży a ja natomiast oprócz piersi jak balony i czasami ciągnięcia w podbrzuszu nie mam żadnych objawów. Zastanawiam się czy to jest normalne żeby tak dobrze przechodzić ciążę...
Ja mam tak samo jak ty piersi na początku mi mocno dokuczały, teraz trochę mniej. Bardziej teraz dokucza ciągnięcie podbrzusza. Mdłości tylko czasem na głoda, ale lekkie.Dziewczny
Duże piszecie o uciążliwych dolegliwościach w ciąży a ja natomiast oprócz piersi jak balony i czasami ciągnięcia w podbrzuszu nie mam żadnych objawów. Zastanawiam się czy to jest normalne żeby tak dobrze przechodzić ciążę...
Ja też nie mam szczegiknych objawow, tylko piersi, ciągnięcie w podbrzuszu (10 tydzien). Ciesz sie, że nic Ci nie dolega, nie boliDziewczny