Moniorek87
Zaangażowana w BB
W 8 tygodniuA w którym tygodniu jesteś??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 8 tygodniuA w którym tygodniu jesteś??
Ja mam nadzieję że też mi przejdzie szybko [emoji58]Mialam tak przez jakiś okres. Wymiotowalam po kazdym śniadaniu i obiedzie. Na szczescie juz mi przeszło
No to u mnie wymioty najgorsze 8-11 tydzień z tym że 9 tydz to jakaś tragediaW 8 tygodniu
To widzę chodzisz tak jak ja :-) co 2 tygodnie w NFZ i co dwa tygodnie prywatnie. Czyli wychodzi co tydzień.Ja jutro idę na NFZ i 1 marca prywatnie, to będę miała częsty podgląd[emoji28]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To zależy. Jak mi się zaczęły to myślałam że jak tak ma h6c z miesiąc to się do łazienki przeprowadzkę. I nagle po tygodniu przeszły mi zupełnie. Tylko na sama mysl o niektórym jedzeniu aż mi się słabo robi. Więc głowa do góry bo może jutro znikną [emoji6]Ja mam nadzieję że też mi przejdzie szybko [emoji58]
To widzę chodzisz tak jak ja :-) co 2 tygodnie w NFZ i co dwa tygodnie prywatnie. Czyli wychodzi co tydzień.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już nie mam sił.. jeszcze pracuje. Bo muszę. To chyba nie jest niebezpieczne dla dziecka? Idę za tydzień dopiero do lekarzaNo to u mnie wymioty najgorsze 8-11 tydzień z tym że 9 tydz to jakaś tragedia
Ja poszłam na zwolnienie bo raz w pracy prawie zwymiotowałam na klientaJa już nie mam sił.. jeszcze pracuje. Bo muszę. To chyba nie jest niebezpieczne dla dziecka? Idę za tydzień dopiero do lekarza
Ja niestety nie mogę . Prowadzę swój salon i mam jeszcze klientki podpisywane. Ale już tylko dwa dni e miesiącu od marca. Uffffff [emoji2] [emoji2] [emoji2]Ja poszłam na zwolnienie bo raz w pracy prawie zwymiotowałam na klienta