reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzień dobry Dziwczynki :)
Jeśli chodzi o mdłości to ja mam od rana do wieczora, wszystko czym wcześniej się zajadłam teraz poszło w odstawkę, zauważyłam że nie mogę nic słonego, tłustego, czy coś co ma konkretny smak jak np: makrela. Nic pić nie mogę, nawet woda powoduje u mnie odruch wymiotny, już taka zła jestem bo uwielbiałam ciepłą herbatkę z cytrynką a teraz fuj.......

ja z ta herbatka na odwrot:-) :) nie pilam wcale tylko ze 3 kawy dziennie i wode a teraz bez herbatki z cytrynka ani rusz :)

reklama
ja z ta herbatka na odwrot:-) :) nie pilam wcale tylko ze 3 kawy dziennie i wode a teraz bez herbatki z cytrynka ani rusz :)
kurcze, zazdroszczę...n Ja nic kwaśnego nie mogę. Wcześniej uwielbiałam pomarańcze, mandarynki a teraz nic a nic...... Czekam na ten czwarty mieisąc, moze w końcu napiję się tej upragnionej herbatki.......:(

Hej dziewczyny. Jak wiecie 6 tyg temu poronilam w 6 tyg. Dzis zrobilam test. Dwie kreski :) myslicie ze moze to byc ciaza? Czy moze nie spadlo hcg po poprzedniej ciazy?
Pozdrawiam Wad wszystkie :)

Hej dziewczyny. Jak wiecie 6 tyg temu poronilam w 6 tyg. Dzis zrobilam test. Dwie kreski :) myslicie ze moze to byc ciaza? Czy moze nie spadlo hcg po poprzedniej ciazy?
Pozdrawiam Wad wszystkie :)
A jak wysoką betę miałaś? Mi spadała bardzo wolno I długo testy pozytywne wychodziły
1518957117-1ad03b85e204eb85-aaaaaa.png

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ja co prawda nie mam mdłości, ale rano miałam taki atak gorąca,zrobiło mi się słabo i kręciło w głowie:(
A tak poza tym czytałam właśnie artykuł, że poranne mdłości świadczą o tym, że będzie dziewczynka, a ich brak to chłopczyk [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niestety to tylko takie gadanie... Ja w pierwszej ciąży do 2 trymestru wymiotowalam jak kot, miałam mdłości ze chudłam w oczach... A wyszedł syn [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, pomocy. Pochorowałam się na dobre, lekarz mi zapisal Duomox. Wzięłam jak przykazał ale to smakuje tak obrzydliwie że za każdym razem walczę o utrzymanie go w żołądku (pomimo tego że mdłości jako takie występują już bardzo sporadycznie) :/ Ktoś ma podobne doświadczenia i jakiś patent na to?

Dziewczyny, pomocy. Pochorowałam się na dobre, lekarz mi zapisal Duomox. Wzięłam jak przykazał ale to smakuje tak obrzydliwie że za każdym razem walczę o utrzymanie go w żołądku (pomimo tego że mdłości jako takie występują już bardzo sporadycznie) :/ Ktoś ma podobne doświadczenia i jakiś patent na to?
Może rozgnieć i daj na łyżkę trochę wody. Może szybciej się wchłonie

reklama
Do góry