Moniorek87
Zaangażowana w BB
A w którym tyg jesteś?Mi tez [emoji6]a tam w tym Szczecinie to dopiero jakos w 34-36tyg
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym tyg jesteś?Mi tez [emoji6]a tam w tym Szczecinie to dopiero jakos w 34-36tyg
8+ ,a Ty kiedy termin?A w którym tyg jesteś?
Ja byłam tydzień temu u lekarza Ale nie powiedział mi8+ ,a Ty kiedy termin?
Ja byłam tydzień temu u lekarza Ale nie powiedział mi
Powiedział że na następnej wizycie.
Jestem trochę podlamana bo nie wiem czy ma dobry sprzęt czy jest dobrym lekarzem... raczej ma dobre opinie. Ale teraz się zastanawiam , bo kazda na pierwszej wizycie dowiaduje się który tydz .
Z moich obliczeń wychodzi 6-7tc
Ja byłam tak jakby w 4-5 tyg więc powinien mi już powiedzieć.Ja na pierwszej dowiedziałam się tylko o torbieli, na kolejnej usłyszałam ,, gdzieś 3-4 tydzień” i nic więcej, dopiero na kolejnej, ze 6 tydzień i bicie serduszka wszystkie daty od zapłodnienia licząc :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam tak jakby w 4-5 tyg więc powinien mi już powiedzieć.
Ciążę było widać i tętno też było.
No właśnie . .. ehMoże faktycznie zastanowić się nad innym lekarzem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak miałam i 6+3 zaczęły mi się wymiotyWitam wszystkie nowe przyszłe małe ja byłam dzisiaj w pracy donieść już L4 ciążowe, trochę się stresowałam, bo pracuje dopiero pół roku, ale szef okazał się w porządku, życzył zdrowia i uściskał :-)
U mnie zaraz końcówka 6 tyg, ale żadnych objawów nie mam i praktycznie zerowy apetyt. Jest się czym martwić ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom