reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moje dziewczynki jeszcze nie wiedzą, ale bardzo chcą braciszka więc podejrzewam, że będzie wielka radość:):):laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Traumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo chce. Ja wewnętrznie uważam że jest to lepsze niż poród naturalny. Nie chodzi tu o mnie. Chodzi o dziecko.
I nam taki wybór dlatego szukam jakiś inf :)

Traumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]

Sandi to nie tobie miałam odp :D hehe
No ale też do tego tematu ;)

Dowiafywalas się coś już na temat eskulapa?
Nie tylko tyle co z internetu ,ze okolo 3tys. trzeba zaplacic..ale to troche daleko dla mnie 500km Szczecin jednak polowe blizej tylko cena troche wyzsza 5-6tys.trzeba bedzie tam pojechac bo wydaje mi sie ,ze przez tel. itp. Nic sie nie zalatwi bo niby w Polsce nie istnoeje takie cos jak cc na zyczenie
...

Nie tylko tyle co z internetu ,ze okolo 3tys. trzeba zaplacic..ale to troche daleko dla mnie 500km Szczecin jednak polowe blizej tylko cena troche wyzsza 5-6tys.trzeba bedzie tam pojechac bo wydaje mi sie ,ze przez tel. itp. Nic sie nie zalatwi bo niby w Polsce nie istnoeje takie cos jak cc na zyczenie
...

Podobno w połowie ciąży trzeba jechać do takiej kliniki i się umówić na termin :) moje koleżanki rodziły w eskulapie Ale płaciły jeszcze 2 tyś bo dawno to było. Ja się muszę zorientować, jak podchodzą do szczepionek, karmieniu piersią itp... ;)

Podobno w połowie ciąży trzeba jechać do takiej kliniki i się umówić na termin :) moje koleżanki rodziły w eskulapie Ale płaciły jeszcze 2 tyś bo dawno to było. Ja się muszę zorientować, jak podchodzą do szczepionek, karmieniu piersią itp... ;)
Daj znac co i jak [emoji6]

reklama
Do góry