reklama
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Bo chce. Ja wewnętrznie uważam że jest to lepsze niż poród naturalny. Nie chodzi tu o mnie. Chodzi o dziecko.Traumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
I nam taki wybór dlatego szukam jakiś inf
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Sandi to nie tobie miałam odp heheTraumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]
No ale też do tego tematu
Sandi
Fanka BB :)
Popieram ,kazda kobieta powinna miec wybor..Bo chce. Ja wewnętrznie uważam że jest to lepsze niż poród naturalny. Nie chodzi tu o mnie. Chodzi o dziecko.
I nam taki wybór dlatego szukam jakiś inf
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Dowiafywalas się coś już na temat eskulapa?Popieram ,kazda kobieta powinna miec wybor..
Sandi
Nie tylko tyle co z internetu ,ze okolo 3tys. trzeba zaplacic..ale to troche daleko dla mnie 500km Szczecin jednak polowe blizej tylko cena troche wyzsza 5-6tys.trzeba bedzie tam pojechac bo wydaje mi sie ,ze przez tel. itp. Nic sie nie zalatwi bo niby w Polsce nie istnoeje takie cos jak cc na zyczenieDowiafywalas się coś już na temat eskulapa?
...
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Podobno w połowie ciąży trzeba jechać do takiej kliniki i się umówić na termin moje koleżanki rodziły w eskulapie Ale płaciły jeszcze 2 tyś bo dawno to było. Ja się muszę zorientować, jak podchodzą do szczepionek, karmieniu piersią itp...Nie tylko tyle co z internetu ,ze okolo 3tys. trzeba zaplacic..ale to troche daleko dla mnie 500km Szczecin jednak polowe blizej tylko cena troche wyzsza 5-6tys.trzeba bedzie tam pojechac bo wydaje mi sie ,ze przez tel. itp. Nic sie nie zalatwi bo niby w Polsce nie istnoeje takie cos jak cc na zyczenie
...
Sandi
Daj znac co i jak [emoji6]Podobno w połowie ciąży trzeba jechać do takiej kliniki i się umówić na termin moje koleżanki rodziły w eskulapie Ale płaciły jeszcze 2 tyś bo dawno to było. Ja się muszę zorientować, jak podchodzą do szczepionek, karmieniu piersią itp...
Moniorek87
Zaangażowana w BB
Tak oczywiście dam znaćDaj znac co i jak [emoji6]
Mi jeszcze do połowy daleko
reklama
Sandi
Mi tez [emoji6]a tam w tym Szczecinie to dopiero jakos w 34-36tygTak oczywiście dam znać
Mi jeszcze do połowy daleko