reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moje chłopaki 4.5l, 3l, wiedza od 2tyg i świetnie rozumieją, pytają, całują przytulają. Niesamowite, myślałam ze dla dzieci to abstrakt trochę, a chyba więcej uwagi poświęcają mojemu brzuchowi niż ja sama hehe

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Moje chłopaki 4.5l, 3l, wiedza od 2tyg i świetnie rozumieją, pytają, całują przytulają. Niesamowite, myślałam ze dla dzieci to abstrakt trochę, a chyba więcej uwagi poświęcają mojemu brzuchowi niż ja sama hehe

no moj 2,5 letni tez mnie caluje po brzuchu i mowi ze kocha brzuszek, czym mnie strasznie rozczula...:) ale do mlodszego poki co nie dociera ;)

Fajnie zajrzeć i tutaj.

Tola, brakuje mi Ciebie na tym zamkniętym.

Ja dzisiaj miałam wizytę na IP że względu na plamienie brązowe. Dzidzia ok, fika, serce wali, rośnie szybko i duża.
Niestety mam torbiel i krwiaka. Dostałam luteine dopochwowo 2x100 i bardzo się boję.
Może to wszystko być efektem moich nerwów strasznych, tego że czasem noszę starszego, zakupy, no i obrywam od nadaktywnego 3,5latka czasem z brzuch.

Właśnie z takich względów nie chwale się naokoło. Ze starszym jakoś szybko wszyscy wiedzieli, a tu się boję od początku. To chyba wszystko wpływa właśnie na ciążę.

Wiedzą rodzice, tesciowie, w pracy, synio wie. No i moja mama chwali się naokoło.
Heh miło mi bardzo:)również mi brakuje Ciebie tu o:)ale moje próby żeby tam wejść się nie powiodły. Ciągle miałam komunikat że nie mogę się tam zalogować gdzie mogę to zgłosić?to dobrze że z dzidzia wszystko ok. Staraj się nieco zwolnić chociaż domyślam się ze z 3latkiem nie jest to takie proste.

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Czemu chcecie cc ?!

Traumatyczne przezycia podczas pierwszego porodu ..teraz ze strachu spac po nocach nie moge ani funkcjonowac normalnie zrzera mnie od srodka na sama mysl a przestac nie moge [emoji17]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry