Rozumiem. To twoja decyzja. Wiem, że na życzenie za kasę też robią.Semirada może jakbym dostała to nie miałabym takiej traumy... Ale ja dziękuję za takie coś.
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
reklama
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ja sobie nie wyobrażam z moim jelitem drażliwym po naturalnym porodzie funkcjonować, a jeszcze to moje biodro myślę że nie powinnam mieć problemu z cc
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby więcej takich historiiMoja CC to najpiękniejsze chwile jakie mogłam sobie wymarzyć w szpitalu. Nic nie bolało ani po ani w trakcie. Opieka zajebista jestem wdzięczna bardzo im [emoji2] Szpitala bym nie zmieniła na inny. Mówię o tym z uśmiechem na ustach [emoji2]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Jak już mnie uruchomili jak to pięknie położone nazywają to dwie godziny po tym siedziałam po turecku. Zero przeciwbólowych nic lekarz był w szoku położne też . A jak mnie zszywał to doktor mówi takiej skóry jeszcze nie widziałem ledwo zszyłem już się goi [emoji2]Oby więcej takich historii
karmelovelatte
Oj ja też dobrze wspominam. Tyle że miałam narkoze i zobaczyłam małego po 12godz. Ale smigalam potem. Nie było żadnego problemu.
Z Małym było gorzej, ale to akurat nie wina cc. Był w innej sali, więc ciągle latalam z łóżka i do niego.
Z Małym było gorzej, ale to akurat nie wina cc. Był w innej sali, więc ciągle latalam z łóżka i do niego.
To bardzo dobrze! Im szybciej się wstaje i rusza, tym mniejsze ryzyko zrostów wewnątrz brzuchaJak już mnie uruchomili jak to pięknie położone nazywają to dwie godziny po tym siedziałam po turecku. Zero przeciwbólowych nic lekarz był w szoku położne też . A jak mnie zszywał to doktor mówi takiej skóry jeszcze nie widziałem ledwo zszyłem już się goi [emoji2]
Ewarut
Nie było żadnych zrostów nic blizna zagoiła się błyskawicznie. Także Ja jestem mega zadowolona gorzej bolało jak wkładała cewnik niż po cesarce.To bardzo dobrze! Im szybciej się wstaje i rusza, tym mniejsze ryzyko zrostów wewnątrz brzucha
K
Kkk88
Gość
No i myślisz że po cesarce będzie lepiej?? Szczerze w to wątpię..Kkk88 ja po naturalnym miesiąc na tyłku nie siedziałam. A każda wizyta w ubikacji była z płaczem
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
reklama
Ewarut
Ja miałam miejscowe w kręgosłup. Po dwóch godzinach dostałam syna do łóżka na rękę i mogłam tulić .Oj ja też dobrze wspominam. Tyle że miałam narkoze i zobaczyłam małego po 12godz. Ale smigalam potem. Nie było żadnego problemu.