reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja zrobię wszystko żeby mieć cc [emoji41] nawet jestem w stanie zapłacić xD

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Popieram. Też chcę CC to będzie moje drugie [emoji2] i nie wyobrażam sobie porodu naturalnego [emoji20]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czekała położna na tyle długo że jak mnie słyszał cały szpital to powiedziała że terwz jest po fakcie bo mam 8cm i znieczulenia się już nie daje...

Seremida byłam przed porodem na wizycie u anast. Robiłam badania a jaka odpowiedź dostałam na porodówce? Że to nie koncert życzen kiedyś nie było znieczulen i go nie dostanę....

To jest porazka...

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Seremida byłam przed porodem na wizycie u anast. Robiłam badania a jaka odpowiedź dostałam na porodówce? Że to nie koncert życzen kiedyś nie było znieczulen i go nie dostanę....

Przykro mi, jako pracownikowi ochrony zdrowia, to słyszeć :( brak słów na takie zachowania

8599sek27f3kxupf.png

To moje pierwsze dziecko, ale chcę poród naturalny. Może za dużo się napatrzyłam na te wszystkie operacje [emoji23] sama zresztą niedawno przeszłam jedną i mało się kopytkami nie nakryłam

8599sek27f3kxupf.png

Oczywiście że tak... Nie przeżyje drugi raz tego bólu. Nawet jakby mi zapłacili!!!!! Nigdy naturalnego porodu!!!

A myślisz że z cesarka lepiej? Moja koleżanka miesiąc ma kibelek nie mogła usiąść A kolejne 2miesoace małej na ręce nie mogła wziąć.. siedziała i leżała.. Ja osobiście cesarka w konieczności najpierw spróbuję w wodzie albo na kuckach..napewno nie na wznak

Ja też chciałabym cesarkę będę się zresztą starać, ale jak będzie trzeba to nawet zapłacę

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Kkk88 ja po naturalnym miesiąc na tyłku nie siedziałam. A każda wizyta w ubikacji była z płaczem

Semirada może jakbym dostała to nie miałabym takiej traumy... Ale ja dziękuję za takie coś.

reklama
Moja CC to najpiękniejsze chwile jakie mogłam sobie wymarzyć w szpitalu. Nic nie bolało ani po ani w trakcie. Opieka zajebista jestem wdzięczna bardzo im [emoji2] Szpitala bym nie zmieniła na inny. Mówię o tym z uśmiechem na ustach [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry