reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kochane Moje cieszcie się tym pięknym stanem. Mi nie bylo pisane cieszyć się dłużej , ale te kilka dni mi wiele rzeczy uświadomiło.
Na pewno z Waszymi fasoleczkami wszystko bedzie dobrze.. Już wystarczy tego złego na tym wątku :*

Jestem ciekawa co u @Pomaranczka1992 , też wczoraj pisała o krwawieniach

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację,wszystko jest zapisane na górze,co ma być to będzie....

reklama
to jest to!!!!!ale jak staje to kręci mi się w głowie.czy Wasza dotychcAsowa bielizna też się pomału robi dla Was niewygodna?

c55f0dw4ay49a7ki.png
Boże tak... W przyszłym tygodniu idę na zakupy i będą to głównie majtki i nowe staniki [emoji23][emoji23][emoji23] a czasem to i myślę czy skarpetek bezuciskowych nie kupić [emoji16]

gannvfxm7rdcfbwj.png

gacie to mnie tak drażnią że najchętniej chodziłabym bez.a tak wogole to jakaś wysypka wyskoczyła mi na pośladkach tzn jednym.pierwszy raz w życiu coś takiego mam.

c55f0dw4ay49a7ki.png

O, pizzunie uwielbiam [emoji173] inne fast foody niestety też...
Dzisiaj mam mega doła a jeszcze pokłóciłam się z mężem (a zdarza nam się to naprawdę baaardzo rzadko).
Jakiś czas temu zgadaliśmy soę ze znajomym mojego że ma taką grupę, z którą raz w roku wsiadają na rowery i jadą sobie w świat. Ja się batdzo na taki wypad napaliłam, jeszcze mojego zaczęłam przekonywać, że to fajny pomysł.
Potem temat ucichł, zaczęliśmy się starać - z myślą, że jak się uda to "odpadamy".
Wczoraj byliśmy u znajomych i zaproponowali nam jakiś pomysł na czerwiec a mój na to, że my nie bo on już się z tamtą grupą ugadał, że z nimi jedzie na 3 dni.
Się wkurzyłam strasznie, bo nie znam tych ludzi. Poza tym mówił, że jak się odzywali to wspomniał im że jestem w ciąży. O tym że mimo wszystko się wybiera już zapomniał mnie poinformować
Od tego się zaczęła wojna między nami - oczywiście wszystko jest moją winą...
Zareagowałybyście tak nerwowo czy poniosły mnie hormony?
Narazie jestem zła i smutno mi...
Zareagowałabym szokiem a potem awanturą stulecia... [emoji57] przecież w tym czasie będziesz miała badania, będziesz potrzebowała pomocy. Dzidzia pod sercem jest Wasza a nie tylko Twoja i oboje rezygnujecie z pewnych spraw na rzecz zdrowia i bezpieczeństwa.

gannvfxm7rdcfbwj.png

Dziewczyny trzeba dogonić czarne myśli. Dziś w tv na Polsacie o 22.00 Magic Mike. U nas embargo ze względu na wcześniejsze plamienia wprowadziłam, to chociaż można na przystojnego aktora popatrzeć :) Film gorąco polecam pierwsza i drugą część :)

oar8xzkrqz0fcyud.png
Oooo właśnie,muszę obejrzeć może nabiorę ochoty na małe co nieco,bo spadło do zera,mąż zalamany;)

Dziewczyny, wczoraj się z Wami witałam bo jak testy pozytywne i beta rosła myślałam, że ok... Ale dziś się już zegnam.
Pytałam Was o to plamienie. W nocy zaczęłam krwawić i w szpitalu powiedzieli, że poroniłam. :(
Czuję się okropnie i nie jestem w stanie nic juz pisac.
Życzę Wam szczęśliwej i zdrowej ciąży

My dzisiaj chyba znów włączymy LaLaLand [emoji7][emoji7][emoji7] oczywiście jeżeli nie zasnę na Voice Kids a mam ostatnio umiejętność zasypiania o 20:00.

Dziewczyny zaczynam od poniedziałku L4 i powiem Wam, że zachodzę w głowę co będę robić całymi dniami. Odkurzyłam małego notebooka, na którym mam wszystkie sezony Seksu w Wielkim Mieście, stare filmy z Marylin Monroe, stare bajki Disneya, które uwielbiam i mnóstwo muzyki z czasów studenckich i tak sobie myślę że będę po prostu gniła w łóżku do 11!!!! NIE MIAŁAM TAK DŁUGIEGO URLOPU OD CZASU 2 ROKU STUDIÓW [emoji6][emoji6][emoji6]

gannvfxm7rdcfbwj.png

Dziewczyny, wczoraj się z Wami witałam bo jak testy pozytywne i beta rosła myślałam, że ok... Ale dziś się już zegnam.
Pytałam Was o to plamienie. W nocy zaczęłam krwawić i w szpitalu powiedzieli, że poroniłam. :(
Czuję się okropnie i nie jestem w stanie nic juz pisac.
Życzę Wam szczęśliwej i zdrowej ciąży
Wspolczuje. Również dziś to przeżyłam :( to jest straszne . ale musimy dac rade :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry