reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

też nie byłby to dla mnie powód żeby zmieniać lekarza. mój wyliczył mi z okresu ale powiedział właśnie że ciąża jest starsza i że jest to 6/7tydzien. lekarz ma ogromną wiedzę jest bardzo miły;kulturalny potrafił mnie uspokoić bo dzień przed USG przeplakalam cała noc miałam takie bóle że nie mogłam stanąć na nogi.

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Ja pizzy w ciąży nie jem, nie jem fast foodow. Mąż lubil jak pieklam pizze ale na długi czas z niej zrezygnowałam.
Ja wcinam pizzę raz na tydzień, kocham :)! A dlaczego nie jesz pizzy w ciąży? Fast food to jedno, ale dobra pizza to żaden fast food ;). W każdym razie nie większy niż kanapka typu bułka z masłem i wędliną...

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pizzy w ciąży nie jem, nie jem fast foodow. Mąż lubil jak pieklam pizze ale na długi czas z niej zrezygnowałam.

A czemu nie chcesz jeść domowej pizzy? Nie masz ochoty czy wydaje Ci się niewskazana? W domu możesz przecież tak dobrać składniki, że zamiast fast fooda będzie zdrową przekąską ;) w dobrej pizzerii też nie powinno być niespodzianek....co innego fast foody z nieznanego miejsca, wtedy bałabym się o świeżość składników i sposób przygotowania... ale takich miejsc to nawet nie będąc w ciąży bym nie odwiedziła...na szczęście nie ciągnie mnie do takich rzeczy na razie ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam takiej pysznej włoskiej z salami oliwa czosnkową nigdy nie odmowie! Mm mm już mi ślinka cieknie. Często też robię w domu uwielbiam!
Kupiłam makrele, będę robić pastę. Mm mm!

piu3w1d3gdjez5tu.png
Uwielbiam taka pizze. Ze świeżymi składnikami i oliwa. Jak tylko otwierają ogródki na starym mieście to chodzimy do takiej. Moja ulubiona niestety nie nadaje się w ciąży: ser dojrzewający, orzechy włoskie, gruszka, szynka szwardzwaldzka. O boże mój [emoji7].

Jak na razie za mną Ogórkowa i galaretka z Bitą śmietana. Czas na drzemka póki moi chłopcy pojechali do teściów.

to jest to!!!!!ale jak staje to kręci mi się w głowie.czy Wasza dotychcAsowa bielizna też się pomału robi dla Was niewygodna?

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry