eve25białystok
Fanka BB :)
Ja wczoraj caly dzień miałam brązowe.Moje plamienie zniknelo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj caly dzień miałam brązowe.Moje plamienie zniknelo
U mnie były podobne jak się dowiedziałam ile u Ciebie dpo?Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, od tygodnia wiem że jestem w ciąży. Staraliśmy się z Mężem rok.
Mam do Was pytanie czy myslicie ze z moimi wynikami BHCG jest wszystko ok?
17.01- wynik 26
19.01- wynik 98
Ja też takie dostałam ewentualnie powiedziała że wiyamine d mogę brać. ale ile lekarzy tyle opiniiEwarut ja biore tylko kwas foliowy. W poprzedniej ciazy ginekolog powiedziala ze nie powinno przyjmnowac sie nic dodatkowo do 12 tygodnia, chyba ze takie jest zalecenie lekarza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wzdęcia..wzdęcia i jeszcze raz wzdęcia. Albo po prostu tyje w takim ekspresowym tempie też dostałam lekkiego plamienia ale nic mi poza tym nie dolega ( dziś powinnam dostać kolejną miesiączke) no piersi cóż.. zacznie się jak wrócę do domu i zdejme biustonoszJak się teraz czujecie?
Ja tak sobie, piersi ciężkie, leżę.
Wzdęcia..wzdęcia i jeszcze raz wzdęcia. Albo po prostu tyje w takim ekspresowym tempie też dostałam lekkiego plamienia ale nic mi poza tym nie dolega ( dziś powinnam dostać kolejną miesiączke) no piersi cóż.. zacznie się jak wrócę do domu i zdejme biustonosz
Znalazłam takie coś:Czy Przyrost bety o 141% w ciagu dwóch dni jest prawidłowy ?