reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Widać. I na suwaczku pokazuje Ci 5tydz i 4 dzień

f2w3s65gbwsate8e.png
Ooooo, właśnie mnie mąż poprawia każdego dnia bo źle mówię :D

Cześć kochane. Ja dziś po pierwszej wizycie u lekarza. Serduszka jeszcze nie widać a termin porodu z miesiączki to 28 września.
Mam tylko mieszane uczucia.
Przez skręconą kostkę musiałam odwołać moja wizytę u mojej Pani doktor. A jak się chciałam do nie ponownie zapisać to miała termin na 2 tydzień lutego bo ma urlop. A że już nie mogłam wytrzymać pojechałam dziś do innego bardzo polecanego lekarza. Założył mi od razu kartę ciąży -pytal czy ma prowadzić ciążę i machinalnie kiwnelam głową. Ale nie jestem przekonana co do niego. Nie zapytał jak się czuje i w ogóle sprawiał wrażenie raczej niechetnego do rozmowy. I z pretensja zwrócił mi uwagę że kwas foliowy powinno się brać co najmniej na miesiąc przed planowaniem ciąży. A ja nic nie planowałam... tj planowałam ale jeszcze nie w tej chwili ( raczej za kwartal).
I mam mieszane uczucia bo naprawdę lekarz ma świetne opinie ale nie wiem czy wzbudził we mnie zaufanie do jego osoby. A wydaje mi się że powinnam lekarzowi prowadzącemu ufac.
Zdecydowane lepsze wrażenie wywarła na mnie młoda pani doktor u której byłam że 2 razy na kontroli i do której pierwotnie chciałam iść. Nie wiem może jestem jakąś przrwrazliwiona.
Uffff. Wygadalam się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry