Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Był taki okres że w ciągu miesiąca miałam 3 razyJa też mam ten problem z pęcherzem. Teraz też troszkę mnie pieczę i co chwilę czuję jak się zbiera. Jutro powiem to mojej gin .
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Zapalenie pęcherza może być bardzo niebezpieczne w ciąży! Nie chce cie tu straszyć,ale jeżeli to pecherz to leć jak najszybciej do lekarza i od razu po antybiotyk. Ja w 1 ciąży miałam, mój gin przepisał mi antybioyyk 3 dniowy, niestety nie pamiętam nazwy.Można coś na to brać. Nie ma siły to przez pracę na zapleczu mam zimno jak w psiarni nawet jak ubiorę kurtkę i czekam aż wyładuje towar to zimno. Nie mówiąc o sikaniu bo na zapleczu też mam toalete
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Do ginekologa czy rodzinnego ??Zapalenie pęcherza może być bardzo niebezpieczne w ciąży! Nie chce cie tu straszyć,ale jeżeli to pecherz to leć jak najszybciej do lekarza i od razu po antybiotyk. Ja w 1 ciąży miałam, mój gin przepisał mi antybioyyk 3 dniowy, niestety nie pamiętam nazwy.
Co z Tobą? Martwimy sięZe mnie wielkie czarne skrzepy krwi wylatuja. Na 19.30 lekarz...