Ale produkujecie, kiedy Wy macie na to czas?
Miałam Was pytać właśnie kiedy powinnam iść na pierwsze usg tak żeby zobaczyć serduszko. Planuje tak 6t6d lub 7t1d bo tak mi w pracy najbardziej pasuje. U mnie konieczne jest L4 bo praca w sklepie, dużo dźwigania każdego dnia a mam 2 poronienia za sobą i nie chciała bym powtórki
choć od współpracownicy już słyszałam że ona to do 5 miesiąca pracowała i skrzynki dźwigała i nic jej nie było
Jak myślicie przy pracy gdzie codziennie się dźwiga ginekolog może mi odmówić wystawienia L4 jeśli na usg będzie już serduszko?
Dziś powtórzyłam test i kreska mocniejsza więc na razie chyba wszystko idzie dobrze
Nie mam za bardzo objawów, marudna nie jestem. Co do intymności to na razie za bardzo się boję więc o przyjemność trudno.
Najbardziej przeraża mnie myśl o małej różnicy wieku między dziećmi, syn będzie miał 2 lata jak drugie dziecko się pojawi. Na razie patrzyłam że są praktyczne wózki ,,rok po roku" ale jak mi przyjdzie jechać z takim wózkiem i dwójką dzieci komunikacją miejską to nie wiem jak to będzie wyglądało
w domu to się zawsze jakoś wszystko zorganizuje, dobrze że chociaż przychodnię mam przy tej samej ulicy co mieszkam.