reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Przy tej drugiej to ordynator wariatkę ze mnie chciał zrobić :( że z takim czymś do szpitala się nie przyjeżdża i tak dalej ze test wadliwy a robiłam z krwi loboratorium to się przymknął dopiero przy becie jak zrobili to powiedział że wczesna ciąża może być 3 tyg ale ja wiedziałam że nie i umiałam sobie policzyć że nawet od owu wychodzi starsza i nadziei sobie nie robiłam jak za dwa dni spadła poprosiłam jedynie bez zabiegu to tydz mnie trzymał w szpitalu na antybiotyku.Przy tej pierwszej miałam zabieg ale już pisałam o tym że nie potrzebnie robiony bo okazało się że sama się wyczyściłam

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję. My kobiety to przez wiele sytuacji musimy przejść..
Tak sobie myślę a może lepiej żebyś chodziła w razie czego do innego szpitala?

reklama
:tak:
Ja mam teraz betę mam 30dc 345,40 a po 48h 32 dc 821,70. Dwa lata temu wzrost był słaby pierwsza była 18 marca 540 a po dwóch dniach 732 i kolejna jak nie znaleziono pęcherzyka w kwietniu 1300 po dwóch dniach spadła w ten dzień plamienie się zaczęło a to był 9-10tyg więc przyrost niski.W tamtym roku w lutym moje obliczenia był to 7 tyg zaczęłam plamić w szpitalu po USG nie było widać nic zrobili betę 430 po 48 h ok 200.Mam nadzieję że teraz dobrze będzie mam stresa trochę niecierpliwie czekam do USG

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz masz piękny przyrost,nic się nie stresuj będzie ok:tak:

Dobry wieczór dziewczyny :-) Udało się nam za trzecim podejściem, w sobotę mieliśmy pierwsze usg, jednak to 5 tydzień więc niewiele zobaczyliśmy ;-) ale ciąża jest potwierdzona :-) 12 września mamy termin ‍♀️ póki co dokuczają mi nudności, całkowicie zmienił mi się smak a połowa zapachów jest nie do przyjęcia. Do tego przez szaleństwo hormonów wzrusza mnie absolutnie wszystko, reklama, rozmowa z bliską osobą i przywołanie jakiegoś wspomnienia ;-) mój ukochany już się z tego po prostu śmieje. Dziękuję za miłe przyjęcie :-)

Dobry wieczór dziewczyny :-) Udało się nam za trzecim podejściem, w sobotę mieliśmy pierwsze usg, jednak to 5 tydzień więc niewiele zobaczyliśmy ;-) ale ciąża jest potwierdzona :-) 12 września mamy termin ‍♀️ póki co dokuczają mi nudności, całkowicie zmienił mi się smak a połowa zapachów jest nie do przyjęcia. Do tego przez szaleństwo hormonów wzrusza mnie absolutnie wszystko, reklama, rozmowa z bliską osobą i przywołanie jakiegoś wspomnienia ;-) mój ukochany już się z tego po prostu śmieje. Dziękuję za miłe przyjęcie :-)
Witaj rozgość się [emoji3]
Życzę nudnej ciąży [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulujęja też wczoraj wieczorkiem test zrobiłam i taka niespodzianka na moje 37 urodziny które mam we wtorek,ale ja tak troszkę ostrozniej podchodzę bo we września miałam samoistnie promienie w 4 tyg więc pójdę do lekarza w sobotę to wszystko będzie jasne,jeszcze raz gratuluję zdrowych 40tyg
Ja też we wtorek mam urodziny...tylko ja 30[emoji16]
Zdecydowanie zrób. Lepiej wiedzieć niż się martwić czy @ pojawi się czy nie

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj!
Gratuluję!!
Jesteśmy na podobnym etapie. Wszystkiego dobrego!!!

reklama
Witaj!
Gratuluję!!
Jesteśmy na podobnym etapie. Wszystkiego dobrego!!!
Tobie również :-) nie wiem jak Wy ale odkąd dowiedziałam się o ciąży to zaczęłam ślepo czytać Internet i mogłam robić to bez końca ale myślę że forum będzie najlepszą skarbnicą wiedzy i kto wesprze lepiej niż mama po drugiej stronie ekranu na podobnym etapie :-)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry