reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A w ktorym dniu cyklu i ile po owulacji robilas? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
w 22dniu cyklu robiłam ale ja owulacje miałam najprawdopodobniej w okolicach 7dnia cyklu

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Witam nowa mamusie [emoji1] trzymam kciuki za wszystkie wizyty i wyniki!

Ja popadlam w jakas paranoje przez tego lekarza i sie martwie ze ta beta taka niska.. szczegolnie ze od tygodnia, na samym poczatku wychodzily mi pozytywne testy, blade ale
Pozytywne.. zwariuje do poniedzialku[emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam 345.40 w 30dc miałam dzisiaj wychodzi ale każda aparat na którym robią mają i inne parametry.Mi powiedział że na ten tydz to nawet ładna.Zobaczymy jak dzisiaj jeszcze 30min mam nadzieję że jest ładny wzrost.Powtorz betę

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 345.40 w 30dc miałam dzisiaj wychodzi ale każda aparat na którym robią mają i inne parametry.Mi powiedział że na ten tydz to nawet ładna.Zobaczymy jak dzisiaj jeszcze 30min mam nadzieję że jest ładny wzrost.Powtorz betę

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki mocno![emoji7]

W poniedzialek powtarzam :)

Ja juz tez zglupialam, nasz organizm to jedna wielka niewiadoma :/ jakby nie mogl byc konkretny schemat, czarne albo biale [emoji23]

Ale masz czadowy suwaczek [emoji7]

Szkoda. Ze nie było miętowego [emoji41]. Ale chyba go usunę żeby nie zapeszac.
Każdy organizm inny. Zobaczymy za 16 dni co dalej [emoji16].

reklama
Do góry