reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja jyz dziś po pracy i dziś zamierzam resztę dnia się lenić jakaś raja bezmoc mnie ogarnęła.

Czy ta grupa zamknięta jyz istnieje a moja Ewa dostałaś wiadomość ? Bo może ja czegoś nie widzę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No nic nam nie pozostalo tylko czekac :( mi sie wydaje ze mi piersi flaczeją, a to nigdy nie byl dobry objaw :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi też ostatnio zmalały i nie są aż tak nabrzmiałe ale z pierwsza ciąża to nawet mnie nie bolały i nie zauważyłam różnicy

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś z Was tez tak ma straszne obrzydzenie do słodyczy / do słodkiego ?? Ja przed ciąża nie wyobrażałam sobie dnia bez kilku batonów czy tez ciastek; a teraz nawet mnie do tego nie ciągnie i w sumie patrzeć na słodycze nie mogę.

Hej dziewczyny. Mam pytanko. Czy któraś z Was tez tak ma straszne obrzydzenie do słodyczy / do słodkiego ?? Ja przed ciąża nie wyobrażałam sobie dnia bez kilku batonów czy tez ciastek; a teraz nawet mnie do tego nie ciągnie i w sumie patrzeć na słodycze nie mogę.
Nie byłam jakąś mega fanką słodyczy, ale lubiłam. Teraz jak piszesz, mam odrzucenie. Słone, jak najbardziej. Właśnie mam przed sobą paczka i jogurt. I nic. Patrzą na mnie [emoji23]

Też tak mam

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo, u mnie 4+1,4+2 [emoji16]. Zagnieżdżenie chyba miałam wczoraj .

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
jak to rozpoznalas że doszło do zagniezdzenia?

c55f0dw4ay49a7ki.png

jak to rozpoznalas że doszło do zagniezdzenia?

c55f0dw4ay49a7ki.png
W sumie to tylko moje przypuszczenia i daj Panie Boże żeby się zagniezdzilo.
Na usg nic nie było, a wczoraj bolał mnie jajnik. Jeden zdecydowanie ucisk w jednym miejscu. Potem drugi, na zmianę jakby, ale prawy przodowal. I zobaczyłam że mam smuge brązowa na majtkach. Potem troszkę jeszcze bolało i przeszło. Nic, spokój. Ani bólu ani plamienia. Tak se dodałam 2 do 2 [emoji23]

taaak!!!ja tak mam...odrzuca mnie na sam widok

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry