reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wlasnie w poniedzialek ide powtorzyc, ale cos slabo to widze, jak w 4tyg beta tylko 216 przy wczesniejszych pozytywnych testach :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bo może troszkę jednak wcześniej jest a może podskoczy szybciej?
A co ja mam powiedzieć jak u mnie testy pozytywne, beta wysoka a na usg nic. Tylko wyszło na to, że wg wyliczeń to był 3t6d, no i wg bety niby też ok3. Wyglupilam się [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja właśnie dziś powtarzałam zobaczymy ile będzie wynosiła ostatnio robiłam tydzień temu i była 216

c55f0dw4ay49a7ki.png

Bo może troszkę jednak wcześniej jest a może podskoczy szybciej?
A co ja mam powiedzieć jak u mnie testy pozytywne, beta wysoka a na usg nic. Tylko wyszło na to, że wg wyliczeń to był 3t6d, no i wg bety niby też ok3. Wyglupilam się [emoji23]

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

No jak ma byc widac jak od 1000 podobno dopiero widac? :D juz teraz pewnie za pare dni bedzie piekny pecherzyk <3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz swiruje
@ brak cycki pobolewaja jak wczeraj a testy za nic nie chce wyjsc.
Ile ja jeszcze mam ich zrobic zeby co pokazaly?
Albo znowu zapalenie i sie spóźnia albo mi cos z bety wyjdzie bo juz mi cierpliwosci brakuje. Tylko ze ja zawsze w weekend trafie i musze czekac do poniedziałku

reklama
Od pełnego rozwarcia 3 h!!! Matko jedyna. Ty to bohaterka jesteś. Ja nie miałam żadnego znieczulenia. Nawet nie zdażyłam zapytać on Tens
Myślę, że u Ciebie było troszkę inaczej, u mnie parte zaczęły się trochę później i do tego zanikały więc ten najgorszy czas trwał krócej. Na szczęście pomimo ułożenia twarzyczkowego nie mamy żadnych konsekwencji zdrowotnych,myślę, że to zasluga personelu, która była na najwyższym poziomie i robili wszystko co w swojej mocy aby poród zakończył się sukcesem. Podejrzewam, że w innym szpitalu mogłoby zakończyć się to cc bądź właśnie niedotlenieniem. A co do znieczulenia to nie ma nic wspanialszego! Cudowne uczucie ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry