reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej ja po śniadaniu. W trakcie kawy. Dziś w pracy daję zaświadczenie o ciąży, zobaczymy jak zareaguja.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja po śniadaniu. W trakcie kawy. Dziś w pracy daję zaświadczenie o ciąży, zobaczymy jak zareaguja.

Nic Ci nie mogą zrobić[emoji3]
Oby przyjęli to z uśmiechem na twarzy [emoji3] choć wiem ,że pracodawcę to nie cieszy.
Moje zaświadczenie i , zwolnienie też już jest w pracy [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic Ci nie mogą zrobić[emoji3]
Oby przyjęli to z uśmiechem na twarzy [emoji3] choć wiem ,że pracodawcę to nie cieszy.
Moje zaświadczenie i , zwolnienie też już jest w pracy [emoji3]

Wiem właśnie ze nic nie zrobi bronią :) ogólnie plan jest taki, że daję zobaczę jak będą się zachowywać. Lekarka ogólnie powiedziała jak bym nie chciała dalej pracować bo coś się dzieje to mam przyjechać w czwartek i da L4 ogólnie mogłam brać już wczoraj ale nie byłam pewna czy to już czas. Skoro nic nie było mowy o pulsie ani nie ma karty ciąży. Jestem nieco spokojniejsza jeśli chodzi o pracę bo mam zaświadczenie.

Hej dziewczyny ;) ja wlasnie wrocilam z bety i czekam na wyniki... beda kolo 14-15 pewnie...

Ale mam takiego dola, spac nie moge, placze caly czas.. dowiedzialam sie, ze moj facet mnie zdradzil.. rozumiecie, w takiej chwili.. nie wiem co mam robic, tone w lzach :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiem właśnie ze nic nie zrobi bronią :) ogólnie plan jest taki, że daję zobaczę jak będą się zachowywać. Lekarka ogólnie powiedziała jak bym nie chciała dalej pracować bo coś się dzieje to mam przyjechać w czwartek i da L4 ogólnie mogłam brać już wczoraj ale nie byłam pewna czy to już czas. Skoro nic nie było mowy o pulsie ani nie ma karty ciąży. Jestem nieco spokojniejsza jeśli chodzi o pracę bo mam zaświadczenie.

Kartę ciąży lekarze zakładają dość późno. To nie wyznacznik ,że jest dobrze czy źle. Ja na Twoim miejscu wzięłabym L4 nie ryzykowała bym, nawet przy siedzącej pracy. Ale stres robi swoje.

Hej dziewczyny ;) ja wlasnie wrocilam z bety i czekam na wyniki... beda kolo 14-15 pewnie...

Ale mam takiego dola, spac nie moge, placze caly czas.. dowiedzialam sie, ze moj facet mnie zdradzil.. rozumiecie, w takiej chwili.. nie wiem co mam robic, tone w lzach :(

Witaj[emoji3] poczekaj spokojnie na wynik bety.
A co do faceta to nie podejmuje pochopnych decyzji. Spróbuj się uspokoić bo to źle wpływa na dzidziusia. I pamiętaj ,że dzidziuś jest najważniejszy teraz.

reklama

Ściskam mocno i współczuję.

Do góry