reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Część, dziewczyny. Nieśmiało się dołączam, bo na razie oprócz 3 testów z dwona kreskami nie mam nic (choć wczorajsza kreska była już bardzo gruba). Wizyta zaplanowana na 24 stycznia i nie mogę się doczekać.
Termin z internetowego kalendarza 11/09.
Na razie wie tylko mąż, wiec musze się komuś wygadac.
Byłam na listopadowkach 2015, mam synka 2 lata. Jestem z okolic Warszawy.
Witam rozgość się [emoji3]
Większość Nas ma tylko testy. Chociaż i wizyty się zaczynają też już powoli. Spokojnej ciąży.
Powoli tworzymy grupę zamknięta czy jesteś chętna ? To proszę o wiadomość na priv

@cheetah, Witamy Cię. Gratulacje [emoji106][emoji119].

f2w3rjjgrz97x0lc.png

Macie silny ból głowy? Bo boje się najgorszego że robiłam test 4dni przed @ z krwi i pozytywny chciałam się upewnić ale przeczytałam że się nie robi testów przed bo może przyjść @ wtedy jest płacz i doszło do samoistnego poronienia? Wtedy też taki ból miałam przed poronieniem.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Macie silny ból głowy? Bo boje się najgorszego że robiłam test 4dni przed @ z krwi i pozytywny chciałam się upewnić ale przeczytałam że się nie robi testów przed bo może przyjść @ wtedy jest płacz i doszło do samoistnego poronienia? Wtedy też taki ból miałam przed poronieniem.

Boli mnie głowa jednak z pierwszej ciąży pamiętam, że największy ból głowy jaki miałam kiedykolwiek zaczął mi się pod koniec I trymestru.

A może boli Cię głowa z nerwów?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś chyba taki dzień mnie też glowa boli

Mnie tez strasznie boli dzisiaj :(
Dzis 29 dzien cyklu, test juz ladny sprzed chwili :D
W piatek albo jutro ide na bete [emoji85]
1515605211-cbf4d49554a735fe-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie. Głowa często boli w ciąży i równiez często występują migreny.

reklama
Do góry