reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Lena1989 Mam wizyte na nfz w piątek ale okazało się, że do Łodzi wracam dopiero w sobote, wiec szukam czegoś na sobotę. Do dr Perenc nigdzie nie ma żadnego kontaktu, jak umawiasz tam wizyty? A jak wyglada 1wsza wizyta u dr Gruszczyńskiej-Walczak? Tzn., robi usg, cytologie? Za wszystko liczy osobno?

Dziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
I'm in :)

f2w3csqvilsnamac.png

@Lena1989 Mam wizyte na nfz w piątek ale okazało się, że do Łodzi wracam dopiero w sobote, wiec szukam czegoś na sobotę. Do dr Perenc nigdzie nie ma żadnego kontaktu, jak umawiasz tam wizyty? A jak wyglada 1wsza wizyta u dr Gruszczyńskiej-Walczak? Tzn., robi usg, cytologie? Za wszystko liczy osobno?

Pierwsza wizyta u dr Gruszczynskiej to USG, badanie piersi, mierzenie ciśnienia, zakładanie karty ciąży, ewentualne zwolnienie ( wypisuje max na 4 tyg). Cytologie wykonuje w zależności kiedy była poprzednia. Wizyta z usg kosztuje 100 zl a z cytologia 130 zł. Żadnych dodatkowych kosztów. Ale chyba nie przyjmuje w soboty...do dr Perenc moge Ci wyslac nr na priv, nie udostepnia go w internecie bo ma juz za duzo pacjentek. Tylko do niej to sie raczej nie umowisz z dnia na dzien...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@Lena1989 To wyślij mi nr do dr Perenc na priv jak możesz :) Jeśli chodzi o dr Gruszyńską to podejrzewam, że zleca jakieś badania na 1wszej wizycie? Bo może mogłabym już jakie wyniki badań przynieść?

reklama
Dziewczyny pomóżcie rzuciłam papierosy jak dowiedziałam się że jestem w ciąży swojego ginekologa nie pytałam ale teraz gdzieś trafiłam na forum i kobiety piszą że nie można rzucać z dnia na dzień myślicie że to prawda ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry