reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja zasypiam w pracy a jeszcze godzina.... dziś po raz pierwszy w pracy było mi mega nie dobrze :( klientka się opalała i niby wszystko Ok klient jak klient ale ta ma konie i po raz pierwszy uderzył mnie zapach właśnie koni stajni i jej potu..... leje i wieje dzis u nas niemiłosiernie a ja stałam w drzwiach otwartych bo naprawdę było zle.....
@StarAnia czyli dobrze jest ;)

Hej :)
Ja ledwo z pracy wróciłam, zmeczona strasznie. Marzę o L4...
Z beta tak: zadzwoniłam do labu i tam mi facet powiedział, że jak beta jest powyżej 50 tys, to już nie podają dokładnych liczb, chyba, że klient to zaznaczy przed badaniem, tylko podają właśnie tak jak mi. Oczywiście sie zbulwersowałam i oczywiście zaproponowali mi wkłucie freestyle, ale już nie skorzystam. Jutro wizyta u gina, więc pewnie wszystko się wyjaśni. A jak beta powyżej 50 tys, to znaczy, że ciąża się rozwija.
Tak ładny przyrost :) mnie brzuch boli ale chyba od tego że mi jest ciężko i wygląda jakbym była 4 miesiącu ciąży :) takie mam wzdęcia :)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zasypiam w pracy a jeszcze godzina.... dziś po raz pierwszy w pracy było mi mega nie dobrze :( klientka się opalała i niby wszystko Ok klient jak klient ale ta ma konie i po raz pierwszy uderzył mnie zapach właśnie koni stajni i jej potu..... leje i wieje dzis u nas niemiłosiernie a ja stałam w drzwiach otwartych bo naprawdę było zle.....
@StarAnia czyli dobrze jest ;)
Konie mogą zniechęcać zapachem ;) mnie zemdliło gdy się chciałam spryskać moimi perfumami [emoji23]

Dziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
Też jestem chętna
@Edzia24, przykro mi [emoji17].

@Dee_, musi być dobrze [emoji256]. Gdzie masz takie piękne widoki?

Dziewczyny, 19-sta, a ja już zasypiam. Wczoraj fikałam i brykałam, a dziś jedyne o czym marzę to łóżeczko. Pewnie bym już zasnęła, ale muszę się wykąpać, a na razie nie mam siły palcem kiwnąć. Gdyby nie to, że muszę włosy umyć, poszłabym spać na śmierdzioszka [emoji23]. Na razie leżę plackiem i nie wstaję.

f2w3rjjgrz97x0lc.png

Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki dzieczyny za sprowadzenie na ziemię z tymi cenami wizyt ;) jutro sie zapisze gdzie indziej ;)
Mi dzisiaj dzien zlecial ekspresowo, prawie bez mndlosci ( dusi mnie tylko jak sie musze szalikiem opatulic - haha ;) wiec mroz a ja latam z dekoldem na wierzchu). Jestem znowu po 11 h pracy wiec padam, ale mam nadzieje ze to ostatni taki dzien i jutro bedzie spokojniej ;)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Na listę wpisze się w piątek jak się okaże że wszystko ok i kiedy termin.
Lazilam z mamą po galerii 2godz i jeczalam jakbym była w 9 miesiącu. Rwie mnie bok, cycki, ciśnie brzuch i spać mi się Ch ę. Wszystko na nie...

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dzieczyny za sprowadzenie na ziemię z tymi cenami wizyt ;) jutro sie zapisze gdzie indziej ;)
Mi dzisiaj dzien zlecial ekspresowo, prawie bez mndlosci ( dusi mnie tylko jak sie musze szalikiem opatulic - haha ;) wiec mroz a ja latam z dekoldem na wierzchu). Jestem znowu po 11 h pracy wiec padam, ale mam nadzieje ze to ostatni taki dzien i jutro bedzie spokojniej ;)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tak długo pracujesz? Czemu nie L4?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry