JoAnnA250694
Fanka BB :)
Oj a ja dopiero wstałamJa jestem chetns
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Sent from my Redmi Note 4 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj a ja dopiero wstałamJa jestem chetns
Tak ładny przyrost mnie brzuch boli ale chyba od tego że mi jest ciężko i wygląda jakbym była 4 miesiącu ciąży takie mam wzdęciaHej
Ja ledwo z pracy wróciłam, zmeczona strasznie. Marzę o L4...
Z beta tak: zadzwoniłam do labu i tam mi facet powiedział, że jak beta jest powyżej 50 tys, to już nie podają dokładnych liczb, chyba, że klient to zaznaczy przed badaniem, tylko podają właśnie tak jak mi. Oczywiście sie zbulwersowałam i oczywiście zaproponowali mi wkłucie freestyle, ale już nie skorzystam. Jutro wizyta u gina, więc pewnie wszystko się wyjaśni. A jak beta powyżej 50 tys, to znaczy, że ciąża się rozwija.
Konie mogą zniechęcać zapachem mnie zemdliło gdy się chciałam spryskać moimi perfumami [emoji23]Ja zasypiam w pracy a jeszcze godzina.... dziś po raz pierwszy w pracy było mi mega nie dobrze klientka się opalała i niby wszystko Ok klient jak klient ale ta ma konie i po raz pierwszy uderzył mnie zapach właśnie koni stajni i jej potu..... leje i wieje dzis u nas niemiłosiernie a ja stałam w drzwiach otwartych bo naprawdę było zle.....
@StarAnia czyli dobrze jest
Też jestem chętnaDziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
@Edzia24, przykro mi [emoji17].
@Dee_, musi być dobrze [emoji256]. Gdzie masz takie piękne widoki?
Dziewczyny, 19-sta, a ja już zasypiam. Wczoraj fikałam i brykałam, a dziś jedyne o czym marzę to łóżeczko. Pewnie bym już zasnęła, ale muszę się wykąpać, a na razie nie mam siły palcem kiwnąć. Gdyby nie to, że muszę włosy umyć, poszłabym spać na śmierdzioszka [emoji23]. Na razie leżę plackiem i nie wstaję.
W sumie to czemu nieDziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
Jestem za... :-)Dziewczyny , która jest chętna do grupy zamkniętej , takiej ,w której cały świat nie będzie czytał o Naszych ciążach potrzebny wasz nick przesłany na priv do mnie lub arvena30
Kochana tak długo pracujesz? Czemu nie L4?Dzięki dzieczyny za sprowadzenie na ziemię z tymi cenami wizyt jutro sie zapisze gdzie indziej
Mi dzisiaj dzien zlecial ekspresowo, prawie bez mndlosci ( dusi mnie tylko jak sie musze szalikiem opatulic - haha wiec mroz a ja latam z dekoldem na wierzchu). Jestem znowu po 11 h pracy wiec padam, ale mam nadzieje ze to ostatni taki dzien i jutro bedzie spokojniej