reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam luteine w domu jednak nie wiem czy brać ja na własną rękę...

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
A nie masz możliwość zadzwonić do swojego lekarza i zapytać?

reklama
@Dee_ tak jak dziewczyny mówią będzie wszystko dobrze- może przesunęła ci się owulka i tyle. Myśl pozytywnie. A co do luteiny nie bierz sama predzwon do jakiegoś lekarza i się poradź lepiej.

@Brrrownie cena za wizytę którą podałaś jest z kosmosu. Ja płacę 150 zł i to wydaje mi się dużo.
@JoAnnA250694 gratuluję samych dobrych wiesci z wizyty:)
@dee spokój, spokój, spokój plamienie jescze nie znaczą niczego stracznego. Tak jak pisał dziewczyny najlepiej skontaktuj sie z lekarzem w spr. Luteiny.
Witam nowe mamy w naszym gronie gratulacje!

na własną rękę nie bierz.idz proszę do innego lekarza.masz jutro możliwość gdzieś podejść?powiedz że w 1 ciąży luteinę brałaś tak?ze względu na plamienia teraz również jesteś aktywna nie leżysz w domu plackiem.powinni Ci wypisać.chociazby nawet jako placebo dla Ciebie żebyś była spokojniejsza:)

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry