reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pytanko do dziewczyn, które mają wuzyty prywatnie.
Ile kosztuje Was jedna wizyta?
Bo chciałam się zapisać na piątek na usg i krzyknęli mi kwotę 250 zł (130 zł wizyta + 120 zł usg). To dużo czy malo? Przyznam ze ostatnie dwa lata chodzilam tylko na nfz i nie orięntuję się wogole w cennikach...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
130zł z cytologią

reklama
Pytanko do dziewczyn, które mają wuzyty prywatnie.
Ile kosztuje Was jedna wizyta?
Bo chciałam się zapisać na piątek na usg i krzyknęli mi kwotę 250 zł (130 zł wizyta + 120 zł usg). To dużo czy malo? Przyznam ze ostatnie dwa lata chodzilam tylko na nfz i nie orięntuję się wogole w cennikach...

Jak dla mnie to cena z kosmosu. Za wizyty prywatne z USG w pierwszej ciąży płaciłam 120zł a teraz 80zł! Także po taniości bo gin na swój gabinet w swoim domu i nie musi płacić odstępnego :)

Jak dla mnie to cena z kosmosu. Za wizyty prywatne z USG w pierwszej ciąży płaciłam 120zł a teraz 80zł! Także po taniości bo gin na swój gabinet w swoim domu i nie musi płacić odstępnego :)
To rzeczywiście tanio ale u mnie w mieście to standardowe ceny

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prywatnie tylko usg. Idę właśnie w czwartek i płace 100zl. W piątek mam ginekologa. Boję się strasznie.
Wy macie jakieś mocne objawy, a ja poza tym co dotyczy cyckow nic.
Tylko po pracy zawsze mam wrażenie, że spina mi się brzuch. Jakbym brzuszki robiła.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prywatnie tylko usg. Idę właśnie w czwartek i płace 100zl. W piątek mam ginekologa. Boję się strasznie.
Wy macie jakieś mocne objawy, a ja poza tym co dotyczy cyckow nic.
Tylko po pracy zawsze mam wrażenie, że spina mi się brzuch. Jakbym brzuszki robiła.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też żadnych objawów nie mam oprócz większych i bolących cyców i braku okresu :) a to już 7 tydzień

Mój mąż też nie należy do tych tatusiów, którzy wpadli w euforię. Przyznam, że trochę mnie to rozczarowało na początku. Ale wczoraj miałam naprawdę kiepski dzień, mdłości i te sprawy. I bardzo się tym faktem bidulek przejął. I widać że się interesuje tematem, więc to już taki zacjowawczy typ człowieka ;)

no moj też zareagował dosyć neutralnie.staralismy się tyle czasu a jak się udało to usłyszałam zwykle"to super"i tyle..z pierwszym dzieckiem to wariował ze szczęścia a ja byłam przerazona..myślę że jednak chodzi o to że nie chce się nakręcać..to początek a tyle się czyta i słyszy o poronieniach że to go blokuje w pełnym szczęściu.

c55f0dw4ay49a7ki.png

Nie. Powiedziała mi, że wszystko jest ok. To był taki bardziej bladobrazowy uplaw.

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
dobrze że od razu zareagowalas! u mnie wczoraj też tylko ciałko żółte.to dobry znak!nie martw się!mloda ciąża i dlatego.jedyne co mnie dziwi to to że duphastonu nie dostałaś.lub luteiny.przy plamieniach to standard.ja biorę tak na wszelki wypadek.lekarz kazał mi brać a 25 zobaczymy czy odstawiać..

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry