reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pytanko do dziewczyn, które mają wuzyty prywatnie.
Ile kosztuje Was jedna wizyta?
Bo chciałam się zapisać na piątek na usg i krzyknęli mi kwotę 250 zł (130 zł wizyta + 120 zł usg). To dużo czy malo? Przyznam ze ostatnie dwa lata chodzilam tylko na nfz i nie orięntuję się wogole w cennikach...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
130zł z cytologią

reklama
Pytanko do dziewczyn, które mają wuzyty prywatnie.
Ile kosztuje Was jedna wizyta?
Bo chciałam się zapisać na piątek na usg i krzyknęli mi kwotę 250 zł (130 zł wizyta + 120 zł usg). To dużo czy malo? Przyznam ze ostatnie dwa lata chodzilam tylko na nfz i nie orięntuję się wogole w cennikach...

Jak dla mnie to cena z kosmosu. Za wizyty prywatne z USG w pierwszej ciąży płaciłam 120zł a teraz 80zł! Także po taniości bo gin na swój gabinet w swoim domu i nie musi płacić odstępnego :)

Jak dla mnie to cena z kosmosu. Za wizyty prywatne z USG w pierwszej ciąży płaciłam 120zł a teraz 80zł! Także po taniości bo gin na swój gabinet w swoim domu i nie musi płacić odstępnego :)
To rzeczywiście tanio ale u mnie w mieście to standardowe ceny

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prywatnie tylko usg. Idę właśnie w czwartek i płace 100zl. W piątek mam ginekologa. Boję się strasznie.
Wy macie jakieś mocne objawy, a ja poza tym co dotyczy cyckow nic.
Tylko po pracy zawsze mam wrażenie, że spina mi się brzuch. Jakbym brzuszki robiła.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prywatnie tylko usg. Idę właśnie w czwartek i płace 100zl. W piątek mam ginekologa. Boję się strasznie.
Wy macie jakieś mocne objawy, a ja poza tym co dotyczy cyckow nic.
Tylko po pracy zawsze mam wrażenie, że spina mi się brzuch. Jakbym brzuszki robiła.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też żadnych objawów nie mam oprócz większych i bolących cyców i braku okresu :) a to już 7 tydzień

Mój mąż też nie należy do tych tatusiów, którzy wpadli w euforię. Przyznam, że trochę mnie to rozczarowało na początku. Ale wczoraj miałam naprawdę kiepski dzień, mdłości i te sprawy. I bardzo się tym faktem bidulek przejął. I widać że się interesuje tematem, więc to już taki zacjowawczy typ człowieka ;)

no moj też zareagował dosyć neutralnie.staralismy się tyle czasu a jak się udało to usłyszałam zwykle"to super"i tyle..z pierwszym dzieckiem to wariował ze szczęścia a ja byłam przerazona..myślę że jednak chodzi o to że nie chce się nakręcać..to początek a tyle się czyta i słyszy o poronieniach że to go blokuje w pełnym szczęściu.

c55f0dw4ay49a7ki.png

Nie. Powiedziała mi, że wszystko jest ok. To był taki bardziej bladobrazowy uplaw.

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
dobrze że od razu zareagowalas! u mnie wczoraj też tylko ciałko żółte.to dobry znak!nie martw się!mloda ciąża i dlatego.jedyne co mnie dziwi to to że duphastonu nie dostałaś.lub luteiny.przy plamieniach to standard.ja biorę tak na wszelki wypadek.lekarz kazał mi brać a 25 zobaczymy czy odstawiać..

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Do góry