reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja pierwsza ciążę przechodziłam z ostro czerwonymi plamieniami do prawie 6 miesiąca ciąży. Po prostu zastanawia mnie to, że ciąża młoda. Według OM to 7 tc więc już powinno być serduszko. Nie wiem. Nie powinnam panikowac. Zobaczymy co będzie 22.01

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
A Ja proponuje Ci się bardzo mocno oszczędzać ... dużo leż . Nie dostałaś dupfahstnu ?

reklama
To troszkę mi ułożyło [emoji26] [emoji4] dzięki [emoji4] mi kazała ta przyjść za 7-10 dni. A że mi wypada iść za 14 dni to już poczekam. A kiedy Ty miałaś ostatnią OM?

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
Ale może miałaś późnej owulację mi na przykład wyszło że miałam szybciej bo już 5 dni przed miesiączką wiedziałam że jestem w ciąży

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie. Powiedziała mi, że wszystko jest ok. To był taki bardziej bladobrazowy uplaw.

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png
Trzymam kciuki żeby się wszystko dobrze ułożyło u Ciebie!
Myślę że powinnaś teraz trochę odpocząć. Jakieś zwolnienie dostałaś?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanko do dziewczyn, które mają wuzyty prywatnie.
Ile kosztuje Was jedna wizyta?
Bo chciałam się zapisać na piątek na usg i krzyknęli mi kwotę 250 zł (130 zł wizyta + 120 zł usg). To dużo czy malo? Przyznam ze ostatnie dwa lata chodzilam tylko na nfz i nie orięntuję się wogole w cennikach...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry