reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Mi w pierwszej ciazy skoczyl o dwa rozmiary i tak zostal=( w drugiej ciazy tez tak rosnie?A u mnie odwrotnie teraz mam słynne z przodu deska z tyłu deska i jestem strasznie ciekawa jak to mieć duży biust
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
karmelovelatte
Przed poprzednia ciąża miał duży. Od początku ciąży przeszkadzał mi każdy stanik. Zaczęłam. Nosić słabe sportowe i biust mi opadł. Teraz będzie strasznie, bo znów bolą i swedza potwornie, a że są opadniete to sportowe muszę lepsze dobrać [emoji23]
Male słabo, ale duże też lipa haha.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Male słabo, ale duże też lipa haha.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 178444
Gość
A jaki masz rozmiar teraz? Ja zawialam większość przez internet i od razu stawialam na karmnikiJa niestety biust mam duzy. Już teraz mam mega problem z dobraniem biustonosza bo miska duza a obwód mały. Przeczuwam duzo nerwow zeby na czas ciazy dopasowac jakikolwiek
Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
matylkafm
Oooo to mój rozmiar zawsze coś@matylkafm nie bedzie duży, bedzie tylko trochę wiekszymówię ci to ja posiadaczka B z pushupem
Ale i tak frajda ogromna
Jotka_
Jak znajdziej jakies fajne do karmienia duze to prosze zapodaj moga sie przydać=) kiedysA jaki masz rozmiar teraz? Ja zawialam większość przez internet i od razu stawialam na karmniki
Aleczka
Niestety po zakończeniu karmienia wrócił do pierwotnej wersji ale zachował jędrność i nie opadł- no przynajmniej tyleOooo to mój rozmiar zawsze coś
Jotka_
Zazdroszczę! Ja czasami mowie mojemu mezowi ze jak splacimy kredyt to nazbiera sobie na operacje pomniejszenia. [emoji16][emoji16][emoji16]Niestety po zakończeniu karmienia wrócił do pierwotnej wersji ale zachował jędrność i nie opadł- no przynajmniej tyle
Wiolus85
Ja też dziś kupiłam palmersa i będę testowaćJa właśnie nabyłem palmersa z olejem kokosowym. Zastanawiałam się właśnie czy plamers cze biooil ale jak zachwalasz to zakupie i na zmianę będę się smarować
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiolus85
Moja cycki już eksplodują i jestem dopiero w 6tc. Masakra co będzie później.@StarAnia he he ale mnie rozbawilas.
Mój mąż najbardziej się cieszy z rosnacych piersi, normalnie mam niewielkie. W ciąży i podczas karmienia o 1 rozm. Wieksze byly wiec przy małych cyckach różnica spora
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom